به گزارش “پیام خاوران“، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در گردهمایی فصلی معاونین رئیس کل، روسا و دادستانهای حوزه های قضائی استان اظهار داشت: همکاران قضایی ضمن مدیریت شرایط کرونایی و رعایت پروتکلهای بهداشتی که لازم است در همه مجتمعهای قضایی و فضای اداری به شکل ۱۰۰ درصد رعایت شود باید تلاش کنند تا این شرایط مانع خدمترسانی به مردم و انجام وظایف قانونی ما نباشد تا بتوانیم این شرایط را رعایت و وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهیم.
وی با بیان اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی و انجام واکسیناسیون امری ضروری است و همکاران ما باید واکسیناسیون را انجام دهند افزود: در هفتههای آینده نظافت هوشمند در دستورکار قرار میگیرد و کارمندانی در مجتمعهای قضایی اجازه ورود دارند که هر دو دز واکسن را زده باشند و کسانی که امتناع کرده باشند حضور فیزیکی آنان در مجتمعهای قضایی ممنوع خواهد شد.
کارکنان از انجام واکسیناسیون امتناع کنند از خدمات اداری محروم خواهند بود
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه در بین همکاران قضایی انجام واکسیناسیون یک امر ضروری است بیان کرد: اگر کسی از همکاران از انجام واکسیناسیون امتناع کند از خدمات اداری محروم خواهند بود.
حمیدی تصریح کرد: همچنین در بحث پذیرش مرخصیهای استحقاقی و استعلاجی بیماران کرونایی در صورت عدم واکسیناسیون حق استفاده از مرخصی استعلاجی را ندارند و این مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث سیاستهای قوه قضاییه و پیگیری آن در استان از روسای دادگستریها درخواست می شود این سیاستها را در اولویت قرار دهند زیرا در سند تحول قوه قضاییه نیز این سیاستها تبیین و در دستور کار است و باید در دستورکار هر روزه باشد و نباید مغفول بماند.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی یادآور شد: نظارت کردن بر زیرمجموعه امری ضروری است و همه مدیران قضایی در استان باید نظارت کاملی بر زیرمجموعه خود داشته باشند، همچنین نظارت باید مستمر، کامل و میدانی باشد و از پشت میز نمی شود برخی نظارتها را انجام داد بلکه مدیران باید در میدان حضور یابند و به شکل سرزده نظارت کلی داشته باشند.
حمیدی اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف بخشی از قوه قضاییه هستند و باید در بحث نظارت بر شوراهای حل اختلاف، نظارت را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه نظارت بر نحوه رفتار کارمندان و قضات با مردم باید مدنظر باشد زیرا این امر یکی از گلایههای مردم است افزود: خوشبختانه با نظارتهای انجام شده وضعیت برخوردار و حسن رفتار با ارباب رجوع بسیار خوب بوده است اما باز هم گلایههایی وجود دارد که باید مدنظر باشد.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه ما به عنوان قاضی باید برخورد و رفتارمان برای سایرین الگو باشد گفت: نظارت بر نحوه رسیدگی بر پروندهها باید در دستورکار باشد زیرا احقاق عدالت و رسیدگی به مشکلات مردم از وظایف اصلی قوه قضائیه است.
حمیدی نظارت بر عملکرد شعب در بحث آمار را یکی دیگر از وظایف مدیران قضایی استان عنوان کرد و اظهار داشت: نظارت بر پروندههای کثیرالشاکی یکی دیگر از وظایف مدیران قضایی است که باید در اولویت قرار گیرد.
وی نظارت بر صدور قرارهای تامین را یکی دیگر از وظایف مدیران قضایی عنوان و خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی باید در بحث فساد حساسیت داشته باشند و پرونده های فساد را به جد پیگیری کند.
فساد در جامعه یک غده سرطانی است
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه فساد در جامعه یک غده سرطانی است و همه ما باید نسبت به این غده سرطانی حساس باشیم گفت: مدیران قضایی باید با بسترهای فسادزا در جامعه برخورد کنند.
حمیدی بر حمایت از تولید و اشتغال تاکید کرد و یادآور شد: یکی از وظایف همه ما در شرایط موجود کشور حمایت از اشتغال و تولید است و باید به تولیدکنندگان و اشتغال که نیاز جامعه است کمک کنیم.
وی با بیان اینکه باید در بحث به تنظیم بازار و مواد خوراکی کمک کنیم تصریح کرد: بازار ما در بحث گرانیها و کمبودهای برخی از اجناس بازار ناآرامی است و مردم گلایهمند هستد، در این راستا ما باید به عنوان مدعیالعموم در این زمینه ورود پیدا کرده و کمک کنیم.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: توجه به مسائل فرهنگی در دستگاههای قضایی امری ضروری است و به دلیل کرونا در کل جامعه دچار آسیب شده است که باید مد نظر قرار گیرد.
لزوم رسیدگی به پروندههای معوق
حمیدی با تاکید بر اینکه لزوم رسیدگی به پروندههای معوق در دستور کار باشد اظهار داشت: ما نباید پرونده معوقی در استان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه دادرسی الکترونیک ظرفیتی است که امروز در اختیار ما است بیان کرد: امروز بیش از ۶۰ سامانه الکترونیکی در اختیار دستگاه قضایی است که باید در بحث دادرسی الکترونیک از آن استفاده کنیم.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه مدیریت به زندانیان و زندان از تکالیف ما است گفت: باید رسیدگی به زندانیان و مدیریت زندان را مدنظر قرار دهیم.
اسماعیلی معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: در ۶ ماهه امسال ۸۰ هزار و ۳۵۹ پرونده وارد شده است که از این تعداد ۲۳ هزار و ۳۳ فقره مختومه نشده و مابقی مخدومه شده است.
وی با بیان اینکه در ۶ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش پروندههای وارده را به دادگستری استان داشته ایم افزود: در این مدت نرخ رسیدگی استان از ۹۵ درصد به ۹۷ درصد و متوسط رسیدگی از ۳۱ روز به ۳۴ روز افزایش یافته است.
اسماعیلی به پروندههای مسن با عمر بیش از یک سال در دستگاههای قضایی استان اشاره و بیان کرد: در ۶ ماهه امسال ۵۸۸ پرونده مسن در استان داریم.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/۱۰۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰