دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، بشرویه، سرایان، شهرستان ها، طبس، فردوس
تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 13:12
کد خبر : 31472

مسئولان باید پاسخگوی شفاف، صادق و همراه روستائیان باشند

مسئولان باید پاسخگوی شفاف، صادق و همراه روستائیان باشند

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس سورای اسلامی گفت: مسئولان باید پاسخگوی شفاف و صادق همراه روستائیان باشند.

به گزارش “پیام خاوران“، حجت‌الاسلام مجید نصیرایی صبح امروز در روستای دهشور با مردم به گفت‌وگو پرداخت و مشکلات و مطالبات روستائیان مورد بررسی قرار گرفت و در برخی موارد تمهیداتی اندیشیده شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی تاکید کرد: مسئولان باید پاسخگوی شفاف و صادق و همراه روستائیان باشند و این مردمان نجیب که علی‌رغم وجود مشکلات در روستا مانده‌اند نباید مورد غفلت قرار بگیرند.

نصیرایی همچنین در نشستی صمیمی و صریح که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید با هیئت امنای هیئت‌های مذهبی طبس به بحث و تبادل نظر پرداخت.

نماینده طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی در این دیدار به سوالات جمع حاضر در حوزه‌های بهداشت و درمان، راه و راه‌آهن، صنعت و معدن و غیره پاسخ داد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.