دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، سیاسی
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 اردیبهشت 1401 - 10:14
کد خبر : 36747
| نویسنده: محمد قربانی

مشاور استاندار در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعات استان خراسان جنوبی منصوب شد

مشاور استاندار در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعات استان خراسان جنوبی منصوب شد

با حکم استاندار خراسان جنوبی، مشاور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعات استان منصوب شد.

به گزارش “پیام خاوران“، جواد قناعت طی حکمی حجت الاسلام و المسلمین محسن محمدی را به عنوان مشاور در امور هماهنگی روحانیت و ائمه جمعه و جماعات منصوب کرد.

درمتن حکم انتصاب حجت الاسلام و المسلمین محمدی آمده است: با توجه به مراتب تعهد، درایت و تجارب ارزشمند، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان مشاور در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعات استان خراسان جنوبی منصوب می‌‌کنم.

هماهنگی و ایجاد تعامل کارآمد و مؤثر با حوزه‌های علمیه، روحانیان معزز و حضرات ائمه محترم جمعه و جماعت (ایدهم اله تعالی) خصوصاً نماینده معزز ولی فقیه در استان و تقویت و گسترش همکاری و نیز برنامه‌ریزی مناسب و مطلوب برای استفاده از تجارب و نقطه نظرات این حضرات در راستای پیشبرد اهداف متعالی انقلاب اسلامی و انجام وظایف و مأموریت‌های مهم و خطیر وزارت کشور از جمله مواردی است که انتظار دارد با صرف وقت و ممارست ویژه مورد پیگیری و اقدام قرار گیرد.

انتهای پیام/ ۱۰۲

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.