مصرف گاز طبیعی در خراسان جنوبی ۴.۷ درصد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از مصرف ۸۲۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در شش ماهه نخست سالجاری در استان خبر داد و گفت: مصرف گاز طبیعی نسبت به دوره زمانی مشابه سال گذشته ۴.۷ درصد افزایش داشته است.
به گزارش “پیام خاوران“، سید محمود هاشمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی ۶ ماهه نخست سالجاری در بخش های مختلف، ۸۲۷ میلیون مترمکعب گاز مصرف شده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته استان، حدود ۳۷ میلیون مترمکعب افزایش مصرف ثبت شده است.
وی گفت: بیشترین مقدار مصرف گاز استان مربوط به بخش نیروگاهی بوده که در این بخش ۵۳۶ میلیون متر مکعب گاز مصرف شده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی تصریح کرد: در این مدت در بخش خانگی، عمومی و تجاری حدود ۹۳ میلیون مترمکعب و در بخش هاي صنعتی ، سيمان و CNG نیز در مجموع حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی مصرف شده است.
هاشمی یادآور شد: با توجه به شروع فصل سرد امیدواریم مشترکین گرامی رعایت نکات ایمنی را به طور کامل مد نظر قرار دهند و با رعایت دمای رفاه ( دمای بین۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی گراد) و صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی یاری دهنده شرکت گاز برای خدمات رسانی هرچه بهتر باشند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :مصرف گاز، گازرسانی، مشترک گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰