مصرف ۱.۵ میلیارد مترمکعب گاز طبيعي طي سال گذشته در استان خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته در مجموع یک میلیارد و ۴۹۸ میلیون متر مکعب گاز طبیعی در بخش های مختلف استان به مصرف رسیده است.
به گزارش “پیام خاوران “ ،سید محمود هاشمی با اشاره به سهم ۴۵ درصدی مصرف گاز طبیعی در بخش نیروگاهی نسبت به مصرف کل استان در سال گذشته افزود : بخش نیروگاهی استان در این مدت با مصرف ۶۷۳ میلیون متر مکعب ، بیشترین مصرف و پس از آن بخش هاي خانگي ، تجاري و عمومي با مصرف بالغ بر ۴۹۹ ميليون متر مكعب ، ۳۳ درصد ميزان مصرف گاز طبیعی در استان در سال گذشته را به خود اختصاص داده است .
وی افزود: همچنين در بخش هاي صنعتي ، سيمان و حمل و نقل نیز در مجموع ۲۲درصد گاز طبيعي در استان مصرف شده است .
مدیر عامل شرکت گازاستان خراسان جنوبی با اشاره به کاهش ۲۴ میلیون مترمکعبی مصرف گاز طبیعی نسبت به سال ۹۷ افزود: این کاهش مصرف ناشی از اعمال محدودیت ها به نیروگاه ها و صنایع سیمان در زمستان جاری و به منظور ایجاد پایداری و استمرار جریان گاز به مشترکین خانگی بوده است.
انتهای پیام /
برچسب ها :خراسان جنوبی ، شرکت گاز ، مصرف گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰