مطالعات انتقال آب از دریای عمان به مراحل نهایي رسيد
استاندار خراسان جنوبی گفت:بر اساس پيش بيني هاي صورت گرفته طرح بزرگ انتقال آب شرب و صنعت از درياي عمان به سه استان خراسان جنوبي ، سيستان و بلوچستان و خراسان رضوي در يک برنامه ۵ ساله اجرا خواهد شد كه در سال سوم آب به خراسان جنوبي خواهيد رسيد.
به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران “، محمد صادق معتمديان، به موضوع کمبود آب و خشکسالي هاي چندين ساله در استان اشاره كرد و ادامه داد: اين امر موجب شد تا دولت يازدهم و دوازدهم مطالعات جدي و عميقي در حوزه تامين آب و كمبودهاي موجود در اين حوزه به انجام برساند.
مقام عالی دولت در استان، با بیان اینکه راه هاي مختلفي براي حل اين معضل در دستور کار مسئولين ذي ربط در کشور قرار گرفت ، افزود: استفاده از آب هاي ژرف ، بارورسازي ابرها و نيز اجراي پروژه بزرگ انتقال آب از درياي عمان از مهمترين طرح هايي بود كه توسط دولت مورد مطالعه و بررسي قرار گرفت؛ اين در حاليست كه اجراي طرح بزرگ انتقال آب شرب و صنعت از درياي عمان در مراحل نهايي است.
معتمدیان، به جلسه روز گذشته معاونین هماهنگی امور عمراني استانداري هاي سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي و خراسان رضوي در زاهدان براي بررسي اين موضوع اشاره کرد و گفت: در اين جلسه علاوه بر معاونين عمراني استانداري هاي مذکور ، مشاورين مجري طرح انتقال آب از درياي عمان و نيز مديران آب منطقه اي استان هاي مربوطه نيز حضور داشتند که تصميمات مناسبي اخذ شد و تمامي اعضاء بر ضرورت و اهميت اجراي اين طرح تاكيد كردند.
استاندار خراسان جنوبی ، یادآورشد: همچنین مقرر شد مطالعات نهايي طرح توسط مشاورين تهيه و به وزارت نيروا ارسال و در يک بازه زماني مشخص اين وزارتخانه نظرات کارشناسي وفني خود را در خصوص اين طرح عظيم اعلام نمايد.
معتمدیان، تشکیل شورای سياست گذاري و کميته تخصصي به منظور اجرا و نظارت بر اين طرح را از ديگر تصميمات مهم اين جلسه دانست و تصريح کرد: مقرر شد جمع بندي جلسه مذكور با امضاي استانداران استان هاي سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و خراسان رضوي جهت طي مراحل بعدي به وزارت نيرو و كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي نيز ارسال گردد.
این گزارش حاکیست، اجرای طرح جامع انتقال آب شرب و صنعت استانهاي شرق کشور از درياي عمان ۳۹۰۰ ميليون دلار اعتبار نياز دارد که مقرر است در يك برنامه ۵ ساله پيش بيني شده و ۱۵۹۰ كيلومتر نيز لوله گذاري از چابهار انجام شود.
گفتنی است ، ظرفیت این خط ۴۹۶ ميليون متر مکعب آب در سال است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰