معاون استاندار خراسان جنوبی:ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری های خراسان جنوبی مورد توجه قرار گیرد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت:شهرداران، طرح ها و پیشنهادات خود را برای ایجاد درآمد پایدار ارائه دهند تا بتوانند با تحقق آنها، علاوه بر مدیریت عمومی شهر، با فکر و خلاقیت خود، درآمد هایی برای شهرداری ایجاد کنند.
به گزارش ” پیام خاوران” علیرضا عباس زاده شامگاه پنج شنبه با تأکید بر این مطلب در جلسه هم اندیشی شهرداران استان برضرورت اهتمام ویژه شهرداران در ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ها تأکید کرد.
وی گفت: ایجاد درآمد پایدار کاربلدی، انگیزه، خلاقیت ، جدیت و وجدان کاری بالایی را می طلبد و ما با اعطای مجوزها و تسهیلات و… به طرح های خلاقانه شهرداران کمک خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با ذکر این نکته که بر اساس ظرفیت های هر شهر، سرمایه گذاری در آن صورت گیرد، گفت: لازم است شهرداران در امور سرمایه گذاری مشاوره بگیرند تا به آنها کمک شود و شرایط کار تسهیل گردد.
عباس زاده با اشاره به حوزه اختیارات و وظایف شهرداران گفت: ارائه خدمات شهری مناسب، وظیفه اخلاقی، اعتقادی، وجدانی، اسلامی و انقلابی مجموعه شهرداری و در رأس آن، شهردار می باشد.
وی متذکر شد: شهردار باید به عنوان بازوی فکری مدیریت ارشد شهرستان یعنی فرماندار عمل نموده و ایده های خود را در این خصوص ارائه دهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: شهرداری باید در انجام وظایف ذاتی خود شامل تأمین روشنایی معابر ،جمع آوری زباله ها و… درست عمل نماید و در گام دوم به سمت حل مشکلات و معضلات عمومی مردم در شهر حرکت کند، برای مثال در راستای حل مشکل کم آبی که از چالش های اساسی است، ورود نماید.
عباس زاده متذکر شد: با عنایت به نگاه مردم به اقدامات شهرداری، شهردار باید در مجموعه مدیریت شهری خود علیرغم همه کمبودها و نارسایی ها، امید را در جامعه تقویت نماید.
وی با تأکید بر این که حضور شهرداران در درون بدنه مردم می تواند در موفقیت آنان نقش آفرین باشد، تصریح نمود: حضور شهردار در شهر باید معنادار بوده و مردم او را بپذیرند لذا نوع شخصیت، توان تجزیه، تحلیل و تبیین مسائل توسط وی می تواند بسیار مهم باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به این که شهرداری ها بخش مهمی از خدمات مدیریتی و اجرایی را ارائه می دهند، اظهار داشت: لازم است به جهت ایجاد وحدت رویه در تحقق موضوعات استان، این مسایل مهم با هماهنگی و همکاری معاونت عمرانی استانداری عملیاتی شود.
عباس زاده با اشاره به شرایط شهرهای استان، خاطرنشان کرد: پروژه بازآفرینی شهری در هفت شهر استان درحال اجراست و این پروژه در دو شهر در آستانه تصویب می باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: لازم است سایر شهرهای استان نیز این ظرفیت را بررسی نمایند تا در صورت نیاز به آن ورود کنند.
وی با ذکر این نکته که پروژه بازآفرینی شهری ظرفیتی است که می توان از آن در بافت تاریخی ،سکونتگاه های غیر رسمی و.. نهایت بهره را برد، گفت: شهرداری بشرویه با انجام چند کار شاخص در حوزه بازآفرینی شهری در سطح کشور مورد تقدیر قرار گرفته است.
عباس زاده افزود: یکی از مواردی که جزو معیارهای ارزیابی شهرداران خواهد بود، جذب اعبارات تا تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ می باشد، بنابراین شهرداری ها در این راستا تلاش کنند.
انتهای پیام//
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰