نانوایان متخلف خراسان جنوبی ۳۳ میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: نانوایان متخلف در خراسان جنوبی از ابتدای سال بیش از ۳۳ میلیارد ریال جریمه شدند.
به گزارش “پیام خاوران“، حسین حسین پور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۷۳ فقره پرونده تخلف از سمت نانوایان در اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی تشکیل و به آن رسیدگی شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: تاکنون از این تعداد پرونده تخلف، ۱۷۰ پرونده مورد بررسی و متخلفان ۳۳ میلیارد و ۱۵۲ میلیون ریال جریمه شده اند.
وی گفت: اداره کل تعزیرات به عنوان آخرین زنجیره مدیریت تظیم بازار مسئولیت رسیدگی و صدور حکم در مورد پروندههای تخلف از جمله تخلف نانوایان را دارد.
حسینپور از مردم خواست با مشارکت در اعلام تخلفات احتمالی از طریق سامانه http://tazirat135.ir زمینه برخورد قانونی با متخلفان را فراهم کنند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :نانوایی، جریمه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰