دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اقتصادی، صنایع غذایی
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 12:07
کد خبر : 65994

نخستین پروانه استاندارد آرد کامل در خراسان جنوبی صادر شد

نخستین پروانه استاندارد آرد کامل در خراسان جنوبی صادر شد
سرپرست استاندارد خراسان جنوبی از صدور اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد برای تولید آرد کامل در سطح استان خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران” مصطفی بذری صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:  با توجه به اهمیت استفاده از آرد کامل در نانوایی‌ها برای پخت نان به عنوان قوت غالب عامه مردم، این موضوع در دستور کار و پیگیری مجدانه قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: پس از پیگیری‌های لازم، روز گذشته طی انجام گشت مشترک و همچنین با مساعدت و همکاری همه جانبه  یکی از واحدهای تولیدی آرد در استان و با مراجعه به واحد تولیدی، همچنین با تمرکز بر رفع موافع موجود در این زمینه، مجوز و پروانه کاربرد علامت استاندارد این محصول برای واحد تولیدی صادر شد.

سرپرست استاندارد خراسان جنوبی افزود: آرد کامل، یکی از مهم‌ترین مواد اولیه در آشپزی و پخت‌وپز است. این نوع آرد که شامل تمام اجزای دانه گندم است به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا، به طور فزاینده‌ای مورد توجه قرار گرفته است. در تولید آرد کامل، دیگر جوانه گندم از آن جدا نمی‌شود و حداکثر فقط ۴ درصد سبوس از گندم جدا می‌شود تا بدین شکل آرد کاملی تولید شود که نان نهایی حاصل از آن، حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی و ویتامین‌ها باشد که برای سلامتی افراد جامعه بسیار مفید است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.