تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 آذر 1398 - 22:00
کد خبر : 11097

نشست شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین برگزار شد

نشست شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین برگزار شد

نشست شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین در محل ساختمان این هلدینگ با حضور مدیران عامل های شرکت های تابعه و مدیران ارشد تاصیکو برگزار شد.

به گزارش “پیام خاوران “ در نشست‌ شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین، محمد رضوانی‌فر مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)، که به عنوان مهمان ویژه حضور داشت، انگیزه اصلی خود را برای این حضور، قدردانی و سپاس از تلاش اعضای مجموعه در شرایط سخت اقتصادی و فضای پیچیده کسب و کار خواند.

او با اشاره به دوره مالی گذشته و وضعیت بودجه گفت: عملکرد تجمیعی مجموعه بدون احتساب عملکرد شرکت صنایع ذوب آهن اصفهان، سود خالص رشد ۲۰۰ درصدی در ۶ ماهه سال ۹۸ داشته است.

رضوانی‌فر اضافه کرد: علی‌رغم تمامی افزایش‌هایی که در هزینه‌های مختلف تولید داشته‌ایم حاشیه سود ناخالص و فروش از ۲۸ درصد به ۴۱ درصد و سود خالص فروش از ۱۹ درصد به ۳۲ درصد رسیده است. این اعداد در مقایسه با سود صنایع مشابه بالاتر است.

او با اشاره به گزارش‌های ۸ ماهه شرکت های تابعه صدر تامین و با بیان اینکه لازم است در بحث فروش مقداری و تولید مقداری تلاش بیشتری صورت گیرد افزود: باید تلاش و کمک کنیم آنچه که در بازار تعهد کرده‌ایم که برآیند عملکرد مجموعه است، محقق شود.

رضوانی‌فر ادامه داد: لازمه تحقق تعهدات نسبت به بازار، تحقق همه آن مواردی است که در بودجه پیش بینی کرده‌ایم.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)، با بیان این نکته که جهت‌گیری کلان ما در مجموعه صدر تامین تبدیل شدن مجموعه به مجموعه تخصصی فلزی، معدنی و صنایع غیرفلزی است، تصریح کرد: امروزه و با این ترکیب مدیریتی در شرکت‌های مجموعه صدر تامین ، این ظرفیت و سازه مدیریتی برای تحقق این منظور فراهم است.

محمد رضوانی‌فر با تاکید بر اینکه جهت‎گیری‌های شستا از بنگاه‌داری به سهام‌داری است و این مسئله باید در آینده مورد بررسی قرار گیرد گفت: استفاده از ظرفیت استان‌ها به ویژه در بحث معدن از جمله فرصت‌هایی است که می‌توانیم با توجه به آن چند معدن خوب را در راستای تکمیل زنجیره تولید هلدینگ با طی تشریفات قانونی تملک نمود  و سرمایه‌گذاری لازم را در این زمینه بعمل می آورد.

او به مدل شتاب دهنده نیز اشاره کرد و ادامه داد: با ارائه این مدل به هیچ وجه قصد نمایش نداریم و اگر همچنین قصدی وجود داشت قطعا چند ماه قبل این مدل را ارائه می‌کردیم. خلق این مدل شتاب دهنده در حوزه معدن وجود داشت که خوشبختانه با خوش فکری آقای سلیمانی مدیرعامل مجموعه سرمایه‌گذاری صدر تامین محقق شد.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)، با بیان اینکه بخشنامه بودجه سال ۹۹ به زودی ابلاغ می‌شود از مدیران شرکت‌ها درخواست کرد در تنظیم بودجه، زمان بندی و دقت را در نظر بگیرند تا گزارش همه رخدادهای مهم مدنظر، در بودجه مورد توجه قرار گیرد چرا که دقت برنامه ریزی و طراحی بودجه سرعت بهبود امور را بالاتر خواهد برد.

رضوانی‌فر، هم‌افزایی و رصد ظرفیت سایر مجموعه‌ها را برای مشارکت توان آنها یکی از راهکارهای مناسبی دانست که شرکت‌های تابعه می‌توانند از آن بهره ببرند.

او همچنین بومی سازی قطعات و تجهیزات با پرهیز از حرکات نمایشی را یکی از فرصت‌های پیش روی شرکت‌ها دانست و بیان کرد: امسال در کنار بودجه نیازمند تقویم آموزشی شرکت‌ها هم هستیم تا از کار شتاب زده و بدون برنامه جلوگیری کرده و آن را به برنامه ای منظم تبدیل کنیم.
محمد رضوانی‌فر به شرکت‌های تابعه پیشنهاد داد پرونده های حقوقی و مطالبات وصول نشده را به صورت جدی به عنوان یک شاخص عملکردی پیگیری کنند.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)، در ادامه سخنان خود از ضرورت استفاده از ظرفیت‌های روابط عمومی در امر اطلاع رسانی بموقع و درست از عملکردها را به مدیران عامل شرکت های تابعه گوشزد کرد و گفت: یکی از اثرات شفافیت در شستا که مورد تاکید وزیر محترم است، شفاف بودن مزایده‌ها و مناقصه‌هاست و تبدیل خرید و فروش ها به صورت مزایده ومناقصه است که باید این مهم در تمام شرکت ها رعایت شود.

محمد رضوانی‌فر همچنین با بیان این مسئله که ذات مدیریت تصمیم گیری و ذات تصمیم‌گیری خطاست بر مستندسازی تصمیمات و ثبت داده‌هایی که براساس آن تصمیمات اتخاذ می‌شود، تقویت سامانه‌ها و کنترل‌های داخلی به شرطی که خللی در تصمیم مدیریت نداشته باشد تاکید کرد.
او به زمان بندی پروژه‌هایی که از گذشته معوق مانده به ۶ پروژه کلیدی هلدینگ اشاره و اضافه کرد: برای تشویق و ایجاد باور مثبت در سهام‌ ، لازم است پروژه های در دست اجرا به بهره برداری برسند.

ضرورت استفاده از سرمایه‌های بین‌المللی، استفاده از ظرفیت سایر هلدینگ‌های اقتصادی، تعیین تکلیف خرده سهام‌ها و انتقال دفاتر مرکزی به استان‌ها از جمله نکاتی بود که محمد رضوانی‌فر بر آن تاکید کرد.

در پایان سخنان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی از ۴ شرکت تابعه که در ۶ ماه کاری سالجاری عملکرد مناسبی داشتند، با ارائه لوح، تقدیر شد.

معرفی بازنشستگان متخصص برای استفاده از توانمندی و تجربه آنها

غلامرضا سلیمانی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین با اشاره به افزایش سود مجموع شرکت ها در سالجاری و بیان اینکه باید کارنامه عملکرد شرکت‌ها مورد بررسی قرار گیرد و نکات مثبت و منفی آن جمع بندی شود، گفت: EPS دو برابری که به سهامداران وعده داده ایم را رصد کنید تا محقق شود.

سلیمانی از مدیران شرکت ها خواست ضمن بررسی عملکرد ۸ ماهه، شرکت های تابعه باید تمام تلاش خود را معطوف به تحقق برنامه و بودجه سال آینده کنند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین همچنین اضافه کرد: شرکت هایی که افزایش سرمایه دارند تا ماه آینده آن را مصوب و نهایی کنند تا در کمیته سرمایه گذاری بررسی شود و برای شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) فرستاده شود. ضمن اینکه باید دستورالعمل مورد نظر شستا را نیز دراین زمینه رعایت کنند.

غلامرضا سلیمانی با درخواست از مدیران عامل شرکت ها برای پرداخت به موقع  بدهی های معوق و جاری تصریح کرد: مدیران در محیط کارخانجات حضور فعال داشته باشند و همچنین مسئولیت اعضای موظف و غیرموظف شرکت ها  مشخص شود و جلسات هیئت مدیره ها به عنوان بالاترین ارکان شرکت ها به صورت مرتب برگزار و و نتایج بموقع برای هلدینگ ارسال شوند.

او با تاکید بر اصلاح برنامه های راهبردی برای بودجه گفت: با این اصلاح و با سیاست های کلی برنامه بودجه و نکاتی که مدیرعامل شستا در جلسه امروز بیان کردند امیدوارم برنامه و بودجه مناسبی برای سال آینده تدوین شود.

مدیرعامل شرکت صدر تامین در ادامه سخنان خود از تهیه یک پکیج از امکانات شرکت ها برای تامین سبد رفاهی در آینده خبر داد.

غلامرضا سلیمانی به مدیران عامل شرکت ها پیشنهاد داد تا بازنشستگان متخصص را معرفی کنند تا از توانمندی و تجربه آنها استفاده شود.
او از لزوم اطلاع رسانی دستاوردهای شرکت ها گفت و از روابط عمومی مجموعه خواست چارچوبی ارائه دهد تا این دستاوردها به مردم معرفی و گامی در جهت بازسازی امید واتحاد در جامعه برداشته شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین اضافه کرد: کمیته‌هایی که حاکمیت شرکتی تکلیف کرده است مانند حسابرسی، ریسک، جبران خدمات و انتصابات در مجموعه ها فعال شود. همچنین در تعویض و تعیین مدیران شرکت ها با بخش های مرتبط هلدینگ هماهنگ شود تا ترکیب اعضای شرکت ها براساس دستورالعمل و مصوبه هیات مدیره مجموعه و شستا اصلاح و نهایی شود.

تکمیل زنجیره کسب و کار بنگاه ها ،توسعه اقتصاد دانش بنیان برای تکمیل زنجیره تولید بنگاهها، تامین منابع ارزان برای راه اندازی کسب و کارها و افزایش ارزش افزوده ، از جمله نکات دیگری بود که سلیمانی مورد تاکید قرار داد.

او همچین از اعضای حاضر در نشست خواست ،بومی سازی قطعات و مواد را براساس لیستی که در اختیار آنها قرار می گیرد، مورد  بررسی قرار گرفته و نواقص آن برطرف شود تا همزمان با رونمایی از مدل شتاب دهنده ارائه شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین همچنین گفت: برای ارزیابی عملکرد ها، شاخص هایی در حال تدوین است و ضرورت دارد برای پیشبرد آن کمک کنید.

غلامرضا سلیمانی با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های نیمه تمام بیان کرد: طولانی شدن پروژه های نیمه تمام موجب افزایش هزینه سرمایه گذاری است که هر چقدر هم زمان بر و طولانی شود موجب افزایش بیشتر هزینه و در نهایت قیمت تمام شده سرمایه گذاری می شود.

او با درخواست از اعضا برای تلاش در جهت زودتر به نتیجه رسیدن پروژه‌های معوق افزود: در بحث بازار و توسعه بازار برنامه‌هایی در حال تدوین است که نیازمند توجه و همکاری شما است. علی‌رغم تحریم‌ها، فرصت‌های خوبی در حوزه معدن وجود دارد که می‌توان از ظرفیت‌ آنها به خوبی بهره برد.

او به روز رسانی سایت های شرکت ها برای اطلاع رسانی مناسب و به موقع را مورد مهمی دانست که باید مورد توجه اعضا قرار گیرد چرا که شرکت‌های خارجی و داخلی ارزیابی سایت ها را به پای ارزیابی شرکت‌ها می گذارند.

لزوم همکاری با ناظران شرکت‌ها، انتقال دفاتر براساس توافق با مجموعه و شستا و نیز اعلام دارایی‌ها در سامانه ثبت دارایی مسئولان از دیگر نکاتی بود که مدیرعامل مجموعه سرمایه گذاری صدر تامین درباره آن سخن گفت.

 
لزوم توجه به بهره‌وری شرکت‌ها
حمزه وکیلی، معاون فنی و نظارت شرکت‌ سرمایه‌گذاری صدرتامین نیز با اشاره به وظایف معاونت تحت مدیریت خود، گفت: معاونت فنی و نظارت در ۲ قالب شاخص‌ها و نتایج و نظارت بر فرآیندها درمجموعه صدر تامین ایفای نقش می‌کند.

او با توضیح  نقش معاونت فنی و نظارت در همکاری، هم‌افزایی و هماهنگی میان شرکت‌های تابعه و نیز مجموعه صدر تامین اضافه کرد: در واقع معاونت رابطی برای هماهنگ‌کننده سیاست‌ها و ایفای نقش حمایتی برای تصمیمات مناسب در مجموعه است.

نماینده شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین در مجموعه صدر تامین و عضو هیات مدیره آن همچنین در ادامه با تشریح کارنامه شرکت‌های تابعه در ۸ ماه گذشته، شاخص‌های تولید و فروش هر کدام از شرکت‌های تابعه مجموعه صدر تامین را مورد بررسی  قرار داد و زیان و سود هر کدام را برای اعضا توضیح داد.

معاون فنی و نظارت شرکت‌ سرمایه‌گذاری صدرتامین، بهره‌وری شرکت‌ها را موضوع مهمی دانست که باید از این پس مورد توجه جدی اعضا مجموعه قرار گیرد.

پایان آذر و بهمن ماه، آخرین مهلت پرداخت سود معوقات و جاری
محمدرضا درخشنده معاون پشتیبانی فنی و تامین مالی شرکت‌ سرمایه‌گذاری صدرتامین به عنوان یکی دیگر از سخرانان جلسه، با بررسی عملکرد ۸ ماه گذشته شرکت‌های تابعه، بدهی سود سهام و بدهی معوق شرکت‌ها را مسئله اصلی این معاونت دانست و گفت: ۸۰۰ میلیارد تومان مطالبات موقعه و جاری از شرکت های تابعه داشتیم که همچنان پس از گذشت ۵ ماه از مجامع شرکت ها،۷۰۰  میلیارد تومان پرداخت نشده که ۱۰۰ میلیارد تومان آن معوقه است.

برنامه ۵ساله توسعه، موضوع مهمی که مورد غفلت قرار گرفت

مهدی رشیدی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین، نوآوری، ارتقا و توسعه را نگرش اصلی هیات مدیره خواند و افزود: نظام یکپارچه برنامه ریزی راهبردی از برنامه‌هایی است که در سال‌های گذشته تا امروز مورد توجه معاونت بوده است اما آنچه که مهم بوده و مورد غفلت قرار گرفته بحث برنامه و بودجه ۵ ساله توسعه است.

او ضمن تشریح اقدامات انجام یافته در طی دوره ۸ ماهه، برنامه‌های بهینه‌سازی طرح‌های سرمایه گذاری و بررسی مولفه قیمت‌ها، ارتقا بهره‌وری، توسعه بازارهای بین‌المللی و تامین مالی را از جمله سیاست‌های ۱۴گانه هیات مدیره نام برد.

رشیدی با اشاره به اقدامات انجام شده در معاونت، ایجاد کارگروه برنامه راهبردی، طرح موضوعات راهبردی در جلسات هیات مدیره، تدوین نقشه راه توسعه، بازنگری دورنمای محصولات و خدمات شرکت‌های تابعه و بازنگری در بودجه شرکت‌ها را از جمله مواردی خواند که لازم است شرکت‌ها مورد توجه قرار دهند.

راه‌اندازی شتاب‌دهنده تخصصی صنایع معدنی در صدر تامین

در ادامه این نشست حمیدرضا شاهوردی عضو هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین نیز، به ارائه تعریف، هدف و کارکرد مدل شتاب دهنده تخصصی معدن و صنایع معدنی پرداخت.

او با بیان اینکه این شتاب دهنده مرکزی برای توسعه‌گری مبتنی بر فرصت‌های کسب و کاری در حوزه معدن و صنایع معدنی است گفت: گام اول اکوسیستم را بر ایجاد شتاب دهنده گذاشته‌ایم و در مرحله بعد صندقی که در مجموعه شرکت‌ها سرمایه‌گذاری کند.

به گفته شاهوردی این مدل شتاب دهنده که با انعقاد تفاهم‌نامه با صندوق نوآوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی شده، اکوسیستم نوآوری را در شرکت صدر تامین ایجاد کرده است.

او با اشاره به کارکرد این شتاب دهنده، اضافه کرد: کار شتاب‌دهنده‌ای که در ماه آینده رونمایی و آغاز به کار خواهد کرد، شناسایی نیازها و رصد بازار از منظر شرکت‌های این گروه است تا بتوانیم مدل‌های تجاری برای رفع مشکلات موجود از مواد اولیه گرفته تا بازار را طراحی کنیم.

این عضو هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در ادامه سخنرانی خود مدل توسعه کسب و کار مبتنی بر شتاب دهنده، پتانسیل‌های قابل ورود به شتاب دهنده، خدمات قابل ارائه توسط شتاب دهنده، خروجی‌های مورد انتظار از شتاب دهنده و تعهدات شتاب دهنده به شرکت‌های تابعه مجموعه را برای حضار مورد بررسی قرار داد.

شاهوردی به کارکرد شتاب دهنده اشاره کرد و افزود: یکی از کارهای شتاب دهنده این است که با ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیانی که در راستای فعالیت و زنجیره ارزش صدر تامین کار می‌کنند و در خدمت گرفتن و وصل آنها به جریان بزرگتر، موجب رشد و ارتقا سریع آنها شده و امکان حضورشان به بورس و فرابورس را فراهم کند.

نماینده شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین در مجموعه سرمایه‌گذاری صدر تامین و عضو هیات مدیره آن، جذب فرصت‌های نوآورانه و خلاقانه کسب و کار، عارضه‌یابی و شبکه حل چالش و پویش ملی بومی سازی مواد، تجهیزات و قطعات مورد استفاده در معادن و صنایع معدنی را سه محور اصلی شتاب دهنده خواند.

شاهوردی تعهدات شتاب دهنده به شرکت‌های تابعه مجموعه را نیز برای اعضا مورد بررسی قرار داد و تشریح کرد. او همچنین در ادامه بحث خود به پرسش‌های حضار در زمینه مدل شتاب دهنده پاسخ داد.

به یک واحد شدن مدیریت‌های حقوقی و قراردادی نیاز داریم

فرید حمدحیدری مدیر امور حقوقی و قراردادهای شرکت سرمایه گذاری صدر تامین نیز در ادامه جلسه درباره مباحث حقوقی مجموعه نظرات خود را مطرح کرد.

او با بیان اینکه حجم پرونده‌های له یا علیه شرکت‌های تابعه  مقدار مشخصی داشته است و تغییرات زیادی ندارد، گفت: با توجه به اینکه عمده مطالبات شرکت‌ها ناشی از مباحث قراردادی است نیاز بیشتری داریم که مدیریت‌های حقوقی و قراردادی یک واحد شود. در غیر این صورت شرکت ها در قراردادهای منعقده حتما از کارشناس حقوقی استفاده کنند.

لزوم آشنایی اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت‌ها با قوانین مدنی، تجارت، بورس و حاکمیت شرکت‌ها، برگزاری جلسات هیات مدیره براساس ماده ۱۲۲ لایحه قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت، استفاده از سایت روزنامه رسمی و استفاده از آخرین بخش نامه‌ها و قوانین جاری کشور از جمله مباحثی بود که مدیر امور حقوقی و قراردادهای شرکت سرمایه گذاری صدر تامین در این جلسه بر آن تاکید کرد.

مدیران عامل شرکت‌های تابعه چه گفتند؟

در ادامه نشست شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین مدیران عامل این شرکت‌ها، ضمن تشریح عملکرد ۸ ماه گذشته سالجاری شرکت متبوع خود، نظرات و نکات‌شان درباره موضوعات و مسائل آینده شرکت‌ها و مجموعه را مطرح کردند.

سعید لقمانی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت فرآورده های نسوز ایران به عنوان اولین سخنران به کارنامه عملکرد ۸ ماهه شرکت در حوزه تولید و فروش اشاره کرد و با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مواد اولیه شرکت وارداتی و بخشی مشمول تحریم است، گفت: به این دلیل با کاهش تولید مواجه و از لحاظ وزنی از بودجه و برنامه جا ماندیم.

او در ادامه مباحث خود با اشاره به جایگاه شرکت فرآورده های نسوز ایران در صنعت دیرگداز، درباره عملکرد فروش داخلی و پروژه های انجام شده توسط شرکت فرآورده های نسوز ایران در سالجاری سخن گفت و موارد مطرح شده را مورد بررسی قرار داد.

سلیمان نوروزی مدیرعامل شرکت صنایع خاک چینی ایران نیز سخنران بعدی این جلسه بود. او در سخنان خود با اشاره به استفاده بسیاری از هلدینگ‌ها از تیم مدیریتی خود در بحث حسابرسی گفت: استفاده ضربدری شرکت‌های مجموعه از تیم حسابرسی می‌تواند ضمن افزایش هم‌افزایی، کارایی این بخش در شرکت‌ها را بالاتر ببرد.

محمود قادرمزی مدیرعامل شرکت طلای کردستان به عنوان سخنران بعدی نشست، کارنامه عملکرد سالجاری شرکت متبوع خود را برای حاضران تشریح کرد.

سرعت بخشیدن به مسائل ریالی شرکت ها در زمینه وام و مشکلات مرتبط با سازمان زمین شناسی از جمله نکاتی بود که قادرمزی بر آن تاکید کرد.

در ادامه نشست شورای راهبردی شرکت‌های تابعه صدر تامین، منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان سخنان و نظرات خود را مطرح کرد.

او در مباحث خود پیشنهاد داد عملکرد و کارنامه شرکت ها در اختیار همه قرار گیرد تا با شنیدن نظرات اعضا ضعف‌ها بهبود یابد.

حرکت به سمت تولید محصولات ارزش افزوده به عنوان یکی از مبانی بودجه سال آینده و جدی گرفتن بومی سازی از جمله نکاتی بود که یزدی‌زاده بر آن تاکید کرد.

منصور یزدی زاده در ادامه عملکرد و پروژه های صورت گرفته توسط شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در سالجاری را تشریح کرد و از وارد شدن این شرکت به فاز صنعتی گفت.

در ادامه جلیل حجازی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت لعابیران سخنان خود را مطرح کرد. او بهبود روابط فی مابین شرکت ها را از جمله نکاتی دانست که لازم است اعضا مدنظر قرار دهند.

در بخش دیگری از این نشست مهدی فکری مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند سخنان و نظرات خود را مطرح کرد.

افزایش میانگین فروش، استفاده از مواد راکد موجود در انبارها برای تولید محصولات که موجب بالا رفتن تنوع محصولات و افزایش ارزش افزوده شرکت شده است، از جمله موارد مثبت عملکرد ۸ ماه گذشته شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند بود که مهدی فکری مدیرعامل شرکت به آن اشاره کرد.

همچنین مجید ضیایی مدیرعامل شرکت صنایع مس شهید باهنر در ادامه از پرداخته نشدن به مواد و محصولاتی که در ایران امکان تولید دارد و همچنان از خارج از کشور تامین می شود پرداخت و گفت: مجموعه صدر تامین با بهره بردن از ترکیب متنوع موجود امکان تعامل و هم افزایی بسیاری دارد که باید به آن توجه شود.

او عدم برپایی هیچ نمایشگاهی از توانمندی شرکت ها را یکی از ضعف های موجود دانست و افزود: هر چند برپایی نمایشگاه موجب هزینه می شود اما این هزینه بدون خروجی نیست و قطعا در افزایش فروش موثر است.

سلمان‌پور عضو هیات مدیره فولاد اکسین خوزستان یکی دیگر از اعضای این جلسه بود که در ادامه سخنان و نظرات خود را طرح کرد.
او ضمن تشریح کارنامه عملکرد ۸ ماه گذشته شرکت به مشکلات و مسائل آن پرداخت و گفت: با تمام این مشکلات توانستیم هم در بحث تولید و هم فروش و سودآوری بهترین عملکرد را داشته باشیم و از حیث سبد تولیدات برای اولین بار تولیدات EPR ما در ۸ ماه گذشته به بیش از کل تعداد سابقه شرکت رسیده است.

سلمان‌پور با بیان این نکته که در موضوع تکمیل زنجیره تولید، در کشور نفت خیز ایران، بازار بادوام داخلی و منطقه‌ای برای تولید لوله های نفت و گاز و ورق این محصول داریم، افزود: اگر بتوانیم این زنجیره را کامل کنیم قطعا سرمایه گذاری مفیدی خواهد بود.

محمد نبی نوری مدیرعامل شرکت توسعه معادن پارس تامین نیز از حرکت به سوی سهام داری به جای بنگاه داری و لزوم تغییر استراتژی در حوزه معدن و صنایع معدنی گفت.

او که به عنوان یکی از مدیران شرکت های تابعه صدر در اولین جلسه شورای راهبردی آن شرکت کرده بود، ضمن ارائه کارنامه عملکرد ۸ ماهه شرکت برای حاضران، به پروژه اکتشافی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و اقدامات انجام شده و تاثیر آنها در پروژه ها و نیز برنامه های آتی شرکت را تشریح کرد.

ابوالفضل قدمی مدیرعامل شرکت پودر بندر امام نیز با ارائه توضیحاتی درباره نوع کار این شرکت به بررسی عملکرد آن در سالجاری پرداخت.
او ضمن تشریح پروژه های در دست انجام شرکت پودر بندر امام، مسائل و مشکلات پیش روی این پروژه‌ها را برای اعضای حاضر در جلسه توضیح داد.

در بخشی از این جلسه همچنین مدیران روابط‌عمومی، حسابرسی داخلی و حراست شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین به بیان دیدگاه ها و نظرات خود درباره مجموعه و شرکت های تابعه پرداختند و از اعضا خواستند برای دستیابی به برنامه های پیش روی این بخش ها با آنها همکاری داشته باشند.

گفتنی است در این نشست جمال علیرضا پور، بازرس ویژه ، مشاور مدیرعامل و مدیر منابع انسانی، محسن بیدی، مدیر روابط عمومی، فرجی ، مدیر نظارت بر شرکت‌ها، جواد سرائی، مدیر امور بین الملل، رضاامین زاده، مدیر حراست ، عباس حسنی، مدیر حسابرسی داخلی و فائز، مدیر امور مجامع و مالکیت سهام نیز از مجموعه صدر تامین حضور داشتند. همچنین حسن محمدی، مدیر روابط عمومی شستا نیز در جلسه حاضر بود. مدیران عامل شرکت‌های تابعه؛ لعابیران، فرآورده‌های نسوز ایران، زغال سنگ پرورده طبس، صنایع پودر بندر امام، کاشی سعدی، صنایع کاشی و سرامیک الوند، صنایع خاک چینی ایران، صنایع مس شهید باهنر، شرکت معدنی املاح ایران، توسعه معادن پارس تامین، پشم شیشه ایران، سهامی ذوب آهن اصفهان و نماینده شرکت فولاد اکسین خوزستان حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.