دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، حج و زیارت
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 - 15:51
کد خبر : 57271

 پیش ثبت نام حدود ۹۰۰ نفر برای تشرف به سرزمین وحی 

 پیش ثبت نام حدود ۹۰۰ نفر برای تشرف به سرزمین وحی 

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی از ثبت نام مقدماتی حدود ۹۰۰ نفر از هم استانی ها برای تشرف به سرزمین وحی در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارشپیام خاوران”، حسین دستگردی با اشاره به ثبت نام مقدماتی حدود ۹۰۰ نفر از هم استانی ها بری تشرف به حج تمتع گفت: بر اساس اعلام نظر سازمان ابتدا فراخوان تا پایان سال ۸۵ اعلام شد و بر اساس استقبال مردم این فراخوان ادامه یافته و آخرین فراخوان انجام شده تا آذرماه ۸۶ است.

وی سهمیه اعلام شده برای اعزام زائران حج تمتع به سرزمین وحی را هزار و ۱۶۵ نفر اعلام کرد و افزود: در صورت استقبال این رقم قابل افزایش است.

دستگردی از هم استانی ها خواست در صورت داشتن شرایط نسبت به ثبت نام اولیه برای تشرف اقدام کنند چرا که در صورت اعلام کاروان ها احتمال افزایش ظرفیت وجود ندارد.

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی با بیان اینکه افراد بازمانده می توانند در سنوات آتی نسبت به تشرف به سرزمین وحی اقدام کنند، ابراز امیدواری کرد: در صورت استقبال مردم با پیگیری های انجام شده پروازهای حج تمتع مانند سنوات گذشته از داخل استان انجام شود.

منبع: شبستان

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.