دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اخبار برگزیده کشور، سربیشه، سیاسی، شهرستان ها، نهبندان
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 شهریور 1400 - 12:57
کد خبر : 29818

چرا با مافیای نهاده‌های دامی برخورد جدی نمی شود

چرا با مافیای نهاده‌های دامی برخورد جدی نمی شود

نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامیگفت: چرا با مافیای نهاده های دامی و کشاورزی که پا روی گلوی مردم گذاشته اند برخورد جدی نمی شود.

به گزارش “پیام خاوران“، مصطفی نخعی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری گفت: ضمن قدردانی از رئیس جمهور برای سفر به منطقه و ایجاد امید در دل مردم و تصمیمات خوب در حوزه آب و تقسیمات استانی و منطقه ای درخواست می شود نسبت به پیگیری مصوبات این سفر و اجرای آن ها اقدامات سریع انجام شود.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه درمجلس شورای اسلامی افزود: روند سریع واکسیناسیون در هفته های اخیر نشان داد گره زدن واکسن به تحریم آدرس غلط دادن به مردم بود اما کمبود واکسن برکت که مطالبه جمعی از مردم در استان و منطقه نهبندان است یکی از مشکلاتی است که باید هرچه سریع تر مرتفع شود.

وی در بخش دیگری از تذکر خود با انتقاد از تداوم مشکل نهاده های دامی گفت: وضع کمبود نهاده های دامی و افزایش قیمت ها از یک طرف، تصمیمات در خصوص خرید تضمینی از طرفی دیگر، کشاورزان و عشایر را با مشکلات زیادی روبه رو کرده و خشکسالی نیز آنان را مجبور به از دست دادن و فروش دام های خود کرده است و مافیای نهاده که پا روی گلو مردم گذاشته اند نیز به حال خود رها شده و با آن ها برخورد نمی شود.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.