چگونه بوی سیر دهان را از بین ببریم؟

به گفته دانشمندان، میتوان با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتئینهای خنثی کننده آن بوی سیر دهان را رفع کرد.
به گزارش “پیام خاوران” طبق یافته جدید دانشمندان، نوعی ماده خوراکی به خنثی کردن بوی دهان ناشی از خوردن سیر کمک میکند.
محققان کشف کردهاند که پروتئینهای موجود در ماست برای خنثی کردن ترکیبات مبتنی بر گوگرد که باعث ایجاد بو میشوند، به خوبی عمل میکنند.
تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتئین و آب متفاوت اضافه کردند. آنها دریافتند که ماست ۹۹ درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.
تجزیه و تحلیل نشان داد که ماستهای با سطوح بالای پروتئین و همچنین ماستهایی با محتوای چربی بالا در کاهش بوی سیر مؤثرتر بودند.
«شریل بارینگر» نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «پروتئین بالا علاوه بر مفید بودن برای بدن میتواند به عنوان یک خوشبوکننده دهان نیز استفاده شود.»
وی پیشنهاد می کند ماست یونانی که ارزش پروتئین بالاتری نسبت به ماست ساده دارد ممکن است موثرترین راه برای خلاص شدن از شر بوی سیر باشد.
ماستهای طعمدار نیز احتمالاً در این امر موثر هستند. این یافته ها در مجله Molecules منتشر شد.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :گوناگون، خواندنی، بوی سیر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰