مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، ارزش پروندههای متشکله را بالغ بر ۳۷ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریال عنوان و بیان کرد: پرونده واحدهای متخلف برای رسیدگی و سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
وی تصریح کرد: بیشترین تخلفات در این طرح مربوط به گرانفروشی، عدم درج قیمت و عدم ارائه فاکتور خرید بوده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ضمن قدردانی از تعامل سایر دستگاههای نظارتی و همراهی اصناف در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: طرح نظارتی بازگشایی مدارس از ۱۶ شهریورماه آغاز و تا ۱۵ مهرماه در سطح استان ادامه داشته است.
آریافر افزود: در نیمه نخست امسال ۳ هزار و ۱۶۸ پروانه کسب در استان با سرمایه گذاری ۳۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان صادر و ۷هزار ۹۲۰ فرصت شغلی در اصناف خراسان جنوبی ایجاد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد پروانههای صادره و اشتغال ایجاد شده افزایش ۵۰درصدی داشته است.
وی متوسط سرمایهگذاری برای هر پروانه صنفی را ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: بیشترین آمار صدور پروانه کسب به ترتیب مربوط به شهرستانهای بیرجند با هزار و ۴۴۲ فقره، قاین ۵۶۰ فقره، فردوس با ۲۵۲ فقره و ۱۹۱ فقره بوده است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی متوسط آمار اشتغال هر واحد صنفی در استان را ۲.۵ نفر برشمرد و گفت: تعداد پروانههای ابطال شده در نیمه نخست امسال در خراسان جنوبی ۲۳۷ فقره بوده است.
آریافر خاطرنشان کرد: تغییر رسته فعالیت، عدم توجیه اقتصادی و انتقالی به سایر استانها از دلایل ابطال این پروانهها بوده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۳۱ هزار و ۴۶۴ واحد صنفی دارای پروانه فعال در خراسان جنوبی وجود دارد، افزود: مجموع واحدهای صنفی استان ۴۵ هزار و ۲۵۱ واحد است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/۱۸۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰