کشف ۷۵۵ کیلو تریاک در شهرستان قاین

فرمانده انتظامی استان از کشف ۷۵۵ کیلوگرم تریاک طی عملیات مشترک با استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش“پیام خاوران “ ، سردار”مجید شجاع” با اعلام این خبر، اظهار داشت: مأموران فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان اطلاعاتی دریافت کردند که سوداگران مرگ قصد دارند محموله ای از مواد مخدر را به شهرهای مرکزی کشور منتقل کنند که بلافاصله بررسي موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی ادامه داد: با عنایت به این که قاچاقچیان مواد مخدر از حوزه سیستان و بلوچستان خارج شده بودند موضوع به پلیس خراسان جنوبی اعلام شد که مأموران پلیس، خودروی پژو ۴۰۵ سوداگران مرگ را در حوالی شهرستان”قاین” شناسایی و به راننده آن دستور ایست دادند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: راننده خودرو بدون توجه به ايست پليس از محل متواری شد كه بلافاصله مأموران با اجراي طرح مهار خودرو را متوقف و در بازرسي از آن، ۷۵۵ كيلوگرم ترياك كشف كردند.
وی تصریح کرد: در اين رابطه خودرو توقيف و ۲ متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده و دستور مقام قضائی روانه شدند.
منبع:پلیس
انتهای پیام /
برچسب ها :فرمانده انتظامی ، قاچاقچیان ، کشف ، مواد مخدر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰