گزارش |نقاط حادثه خیز بزنگاه مرگ مردم/نقاط حادثه خیز خراسان جنوبی و افزایش تصادفات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، طبق آخرین برآوردها ۱۰ نقطه حادثه خیز مصوب در استان وجود دارد که سال گذشته ۷ مورد آن رفع و سه نقطه دیگر در دست اقدام است.همچنین طول جادههای استان خراسان جنوبی بسیار زیاد بوده به طوری که ۱۷۸۰۰ کیلومتر محور مواصلاتی در استان وجود دارد که قریب به ۱۱ هزار کیلومتر آن آسفالت است.
بنابراین هزینه نگهداری از جادههای استان بسیار زیاد و نیازمند اعتبارات خاص است، همچنین آمار متوفیان تصادفات درون شهری نیز در سطح استان قابل توجه بوده و از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه، ۱۴ نفر در تصادفات درون شهری خراسان جنوبی جان باختند.
رفع نقاط حادثه خیز از طریق افزایش اعتبارات استانی، افزایش آگاهی نسبت به این نقاط و افزایش فرهنگ رانندگی بخشی از راهکارهای مطرح شده است.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با اشاره به نقاط حادثه خیز استان اظهار داشت: تاکنون ۱۱۳ نقطه حادثه خیز و پر ریسک در محورهای خراسان جنوبی وجود دارد.
سرهنگ محمدامیر کاظمی با بیان اینکه از این تعدادچهار نقطه اولویت دار است و باید زودتر تعیین تکلیف شود افزود: سه راهی ماژان- بصیران – خوسف، دسترسی مهر شهر به کمربندی، تقاطع نمایشگاه بین المللی با بلوار دانشگاه بیرجند و کمربندی تپه پایه یکم به عنوان نقاط پر حادثه از سال ۱۴۰۰ مصوبه شده و باید در اولویت قرار گیرد.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همچنین ۱۰ نقطه مصوب ملی ابلاغ شده است افزود: از این تعداد ۷ نقطه رفع و ۳ نقطه دیگر در حال رفع است.کاظمی تصریح کرد: تکمیل باند دوم در محور بیرجند- قاین حد فاصل آرین شهر تا سه راهی روم و انتهای حوزه قاینات تا ورودی خراسان رضوی یکی از ضروریات بحث ایمن سازی محورهای اصلی استان است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث مدیریت سرعت و کاهش شدت تصادفات حداقل در ۴۰ نقطه تعیین شده از محورهای خراسان جنوبی باید سامانه هوشمند ثبت تخلف نصب شود.
آشکارسازی و رفع ۲۰ نقطه حادثه خیز جاده ای در سطح جاده های خراسان جنوبی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: رفع نقاط حادثه خیز همه ساله در دستور کار این اداره کل قرار دارد .
اسداله جلال زاده، از رفع ۲۰ نقطه پر حادثه ملی و استانی در سطح محورهای استان خبرداد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ نقطه حادثهخیز از سرجمع اعتبارات رفع شده است.رفع سه نقطه حادثهخیز مصوب ملی در استان با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان توسط پیمانکاران این اداره کل در دست اقدام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی بیان کرد: نقاط پرحادثه شناسایی شده ابلاغی ملی در سال ۱۴۰۱، ۱۰ نقطه بوده که تعداد ۷ نقطه آن رفع شده است.
وی تصریح کرد: همچنین از این تعداد ۳ نقطه دیگر با متوسط پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد و مجموع مبلغ قرارداد ۵۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است.
جلال زاده به رفع ۵۵ نقطه استانی طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ اشاره و خاطرنشان کرد: از طرح نقاط پرحادثه در سال ۱۴۰۳ تا این لحظه تعداد ۲۰ نقطه شامل ۷ نقطه ملی و ۱۳ نقطه استانی رفع شده است.
برچسب ها :اداره کل راهداری وحمل و نقل جادهای خراسان جنوبی ، پلیس راه خراسان جنوبی ، نقاط حاثه خیز ، نقاط حادثه خیز، راهداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰