یازدهمین روز بدون فوتی کرونا در خراسان جنوبی

گروه استانها- دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی گفت: تعداد جان باختگان کرونا در خراسان جنوبی در یک هزار و ۴۴۶ نفر ثابت مانده است.
به گزارش “پیام خاوران“، غلامرضا شریف زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته ۱۴۰ آزمایش تشخیص مولکولی و سریع کرونا در استان انجام شد که در مجموع ۱۶ بیمار جدید شناسایی شد.
وی افزود: از این تعداد ۳ مورد بشرویه، ۶ مورد از بیرجند، ۲ مورد از زیرکوه، ۱ مورد از سربیشه، ۱ مورد از فردوس، ۲ مورد از قاینات و ۱ مورد از طبس شناسایی شد.
به گفته دبیر دانشگاهی ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان در حال حاضر ۱۷ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که ۷ نفر کرونا مثبتند.
شریف زاده گفت: خوشبختانه هیچ بیمار کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه بستری نیست و بیمار بدحال کرونایی نداریم.
وی بیان کرد: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته ۵۸۵ هزار و ۴۲۳ نفر واکسن نوبت اول، ۵۲۸ هزار و ۸۰۷ نفر واکسن نوبت دوم و ۲۱۹ هزار و ۹۵۷ نفر واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰