دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، بهداشت ودرمان
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 دی 1400 - 12:10
کد خبر : 32975

یک هزار و ۴۷۰ بیمار نیازمند خراسان جنوبی ویزیت رایگان شدند

یک هزار و ۴۷۰ بیمار نیازمند خراسان جنوبی ویزیت رایگان شدند

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی از حضور ۱۰۰ پزشک جهادگر در یک اردوی جهادی دو روزه در روستاهای طبس خبر داد و گفت: در این مدت یک هزار و ۴۸۰ نفر از ۲۳ روستای بخش مرکزی طبس ویزیت رایگان شدند.

به گزارش “پیام خاوران“، سرهنگ مهدی هنری صبح امروز در حاشیه بازدید از گروه جهادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای این مرحله از نهضت خدمات مومنانه، گروه جهادی لشکر ویژه‌ی شهدا به مدت دو روز در تاریخ ۱۶ و ۱۷ دی ماه در روستای منظریه شهرستان طبس، خدمات پزشکی، عمرانی و فرهنگی را به مردم روستاهای همجوار ارائه دادند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: در این اردوی جهادی دو روزه ۱۰۰ جهادگر پزشک، پرستار و … شامل ۲۵ پزشک فوق تخصص و متخصص و ۷۵ نفر عوامل اجرایی از جمله پرستار، رزیدنت، دستیار و … خدمات پزشکی، فرهنگی و عمرانی را به مردم شریف منطقه ارائه کردند.

وی افزود: یک هزار و ۴۷۰ نفر از ۲۳ روستای بخش مرکزی شهرستان طبس ویزیت رایگان شدند.

هنری بیان کرد: از جمله خدمات ارائه شده  شامل خدمات دندانپزشکی اولیه برای ۲۰۰ نفر، انجام عمل ختنه برای ۶۳ نفر، راه‌اندازی داروخانه تخصصی با ارائه در محل به صورت رایگان برای بیماران، انجام سی تی اسکن به صورت رایگان، انجام اکوگرافی و نوزاد مربوط به تخصص قلب و عروق، انجام تزریقات و سرم تراپی نوار قلب به صورت رایگان، انجام خدمات تخصصی سونوگرافی، قلب و عروق، داخلی، اطفال، زنان، مغز و اعصاب، جراحی مغز و اعصاب بود.

وی با اشاره به انجام دو عمل تخصصی تومور مغزی و شکستگی مهره کمر به صورت رایگان توسط پزشکان جهادی انجام شد گفت: توزیع دارو برای  تمامی بیماران ویزیت شده تنها با پرداخت ۱۰ درصد هزینه دارو توسط بیمار و مابقی آن ۷۰ درصد توسط بیمه و ۲۰ درصد توسط اداره اوقاف شهرستان پرداخت شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: حضور پزشکان بر بالین پنج نفر از پدران و مادران عزیز شهدا در منطقه و ارائه‌ خدمات درمانی و مرمت مسجد روستای دهشور، انجام فعالیت‌های فرهنگی در روستاهای هدف شهرستان طبس، حضور متخصصین روانشناسی و جلسات مشاوره خانواده برای بانوان روستاهای شهرستان، حضور گروه فرهنگی مأوا و اجرای برنامه‌های فرهنگی و استعدادیابی برای کودکان و نوجوانان در روستاهای هدف، حضور کارشناسان بهداشت و طرح برنامه های بهداشت خانواده، توزیع لوازم و ادوات ورزشی و هدایای کودکان و نوجوانان در روستاهای بخش مرکزی از دیگر اقدامات گروه جهادی لشکر ویژه‌ شهدا بود.

هنری ادامه داد: پخت یک هزار و ۱۰۰ پرس غذای گرم و توزیع بین نیازمندان در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) توسط جهادگران  انجام شد و همزمان با دهه بصیرت و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه بیش از دو هزار و ۳۰۰ نفر از جهادگران سطح استان با هماهنگی که انجام شد به مردم خدمات ارائه کردند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه جهادگران در قالب ۲۱۱ گروه جهادی در این مدت در سطح استان فعالیت کرده‌اند تصریح کرد: با توجه به ایام فاطمیه برپایی موکب‌های عزاداری توزیع و پخت غذای نذری و توزیع نان نذری در بین نقاط محروم و مناطق کم برخوردار در سطح استان انجام شد.

هنری اظهار داشت: برنامه‌های پزشکی، سلامت، فرهنگی و عمرانی از جمله فعالیت‌هایی بود که توسط گروه‌های جهادی در این مدت به مناسبت این مرحله از نهضت خدمت مومنانه انجام شد.

به گفته وی با مشارکت فعال جهادگران بسیجی بخش اعظمی از مردم در نقاط مختلف و شهرستان‌های مختلف خدمات قابل توجهی را دریافت کردند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.