دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، حوادث وانتظامی
تاریخ انتشار : جمعه 4 آبان 1403 - 22:59
کد خبر : 63326
| نویسنده: محمد قربانی

۳۰۰ نفر بر اثر وقوع سیل در خراسان جنوبی اسکان یافتند

۳۰۰ نفر بر اثر وقوع سیل در خراسان جنوبی اسکان یافتند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: ۳۰۰ نفر براثر وقوع سیل و بارش‌های رگباری در این استان اسکان یافته‌اند و مواد غذایی و پتو در اختیار آنان گذاشته شده است.

به گزارش  پایگاه خبری ” پیام خاوران ” محمدعلی آخوندی اظهار داشت : بیشترین بارندگی و وقوع سیل از شهرستان طبس و مناطق ده محمد، خرو، تپه طاق و خضری و دشت بیاض گزارش شده‌است.

وی عنوان کرد: سیلاب در شهرستان طبس از سمت منطقه بردسکن داشته‌ایم که باعث مسدودی جاده عشق آباد – بردسکن از صبح امروز شد و تا فردا به دلیل ادامه سیلاب و رسوبات سطح جاده همچنان این جاده مسدود خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: راه‌های روستایی و عشایری پیرحاجات و حلون طبس هم تحت تاثیر سیلاب قرار گرفته‌اند و خسارت دیده‌اند.

آخوندی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی استان اکنون پایدار است، بیان کرد: اما در شمال استان که در مجاورت کاشمر قرار دارد به واسطه حجم باران همچنان برخی مسیل‌ها و آبنماهای انتهایی حوزه سرزمینی استان درگیر سیلاب است که امیدواریم با تلاش راهداران بازگشایی شود.

وی عنوان کرد: توفان هم خسارت‌هایی به تیرهای برق و تابلوها راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی وارد کرده است.

آخوندی گفت: خسارت جانی ناشی از توفان و سیل در استان نداشته‌ایم و خسارت مالی هم بسیار موردی و جزئی بوده‌است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.