۴۲ درصد وقفهای خراسان جنوبی، محرمی است

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان جنوبی گفت: ۴۲ درصد وقفهای استان وقف محرمی است.
به گزارش “پیام خاوران“، حجت الاسلام رحیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۹۸۳ موقوفه جدید در بیرجند، ۵۳۸ موقوفه در خوسف، ۴۸۸ موقوفه در فردوس، ۴۲۱ موقوفه در طبس، ۳۰۵ موقوفه در سربیشه، ۲۹۸ موقوفه در قاینات، ۲۱۷ موقوفه در نهبندان، ۲۰۵ موقوفه از بشرویه، ۱۶۴ موقوفه در سرایان، ۱۳۷ موقوفه در زیرکوه و ۱۰۸ موقه در خضری دشت بیاض ثبت شده است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان جنوبی افزود: این تعداد موقوفه با ۶ هزار و ۴۲۰ نیت به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: از این تعداد ۴۸۷ موقوفه با نیت روضه خوانی، ۳ هزار و ۲۵۲ موقوفه با تعزیه داری و دو هزار و ۶۸۱ موقوفه با نیت اطعام است.
رحیمی گفت: قدیمیترین موقوفه استان با ۵۱۷ سال قدمت در شهر خضری دشت بیاض مربوط به امیررفیع الدین حسینی قاینی با نیت اطعام فقرا و مساکین در روز عاشورا در مسجد جامع قاین قدیم دشت بیاض است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان جنوبی عنوان کرد: موقوفه الله قلی خان شهرستان سربیشه مربوط به ۳۳۴ سال پیش با نیت تعزیه داری سیدالشهدا (ع) در شهر مود است.
وی اظهار داشت: بیش از ۹ هزار موقوفه در خراسان جنوبی وجود دارد.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :وقف، موقوفه، اوقاف
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰