دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، فرهنگی
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 آذر 1402 - 16:36
کد خبر : 55010

۷۳۰ نخبه خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی کمیته امداد

۷۳۰ نخبه خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی کمیته امداد

معاون امور فرهنگی کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به حمایت این نهاد از ۱۹ هزار و ۸۷ دانش‌آموز نیازمند در خراسان جنوبی، گفت: از این تعداد ۷۳۰نفر دانش‌آموز نخبه و استعداد برتر شناسایی شده‌اند.

به گزارش “پیام خاوران” جمشید سورگی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۱۹ هزار و ۸۷ نفر دانش‌آموز و یک هزار و ۱۷۹ دانشجو نیازمند استان از خدمات و حمایت‌های کمیته امداد برخوردار هستند.

معاون فرهنگی کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به خدمات این نهاد برای دانش‌آموزان نیازمند پرداخت گفت: تامین هزینه پوشاک و لوازم‌التحریر، پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان نخبه و استعداد برتر، ارائه خدمات رایگان مشاوره و برنامه‌ ریزی تحصیلی و موفقیت در کنکور و اقدام در خصوص بازگشت به تحصیل برای دانش‌آموزان بازمانده یا ترک تحصیل با استفاده ظرفیت گروه‌های جهادی و بهترین موسسات نام آور و پیشرو در خدمات تحصیلی از مهمترین خدمات کمیته امداد برای دانش‌آموزان تحت حمایت است.

وی با اشاره به وجود ۷۳۰ نخبه تحت حمایت این نهاد ادامه داد: از ابتدای مهرماه نیز با برگزاری مراسم جشن عاطفه‌ها و کمک‌هاي ارزشمند مردم عزیز و نیکوکار به تمامی دانش‌آموزان بسته‌‌هاي تحصیلی تقدیم شده است.

سورگی با بیان اینکه تحصیل دانش‌آموزان مورد حمایت در مدارس استعدادهای درخشان رایگان است افزود: استعدادیابی و هدایت دانش‌آموزان به شرکت در آزمون مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی براساس تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌هاست.

انتهای پیام/ ۱۰۲

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.