۱۱ پروانه سرپرستی نشریات در خراسان جنوبی تمدید شد

معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۱ پروانه سرپرستی نشریات در استان تمدید شده است.
به گزارش “پیام خاوران“، محمود رمضانی با بیان این خبر در جمع خبرنگاران عنوان کرد: از ابتدای سال جاری، ۳ پروانه سرپرستی نشریات جدید از جمله روزنامه پیام ما، پایگاه خبری فصل اندیشه و روزنامه ایده روز و یک پروانه برای سرپرستی خبرگزاری سلامت صادر شده است.
به گفته وی در این مدت صدور ۶ مجوز رسانه ای نیز برای یک دوفصلنامه تخصصی، یک ماهنامه در فردوس، یک پایگاه خبری در نهبندان، دو پایگاه خبری در بشرویه و یک پایگاه خبری در قاین، انجام گرفته است.
معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان این که ۱۳۴ نشریه و پایگاه خبری در استان دارای مجوز هستند، اضافه کرد: خراسان جنوبی دارای ۴۳ سرپرستی نشریات و ۱۶ خبرگزاری است.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :نشریات، سرپرستی مطبوعات، تمدید پروانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰