۱۱۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی شناسایی شدند

دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی از شناسایی ۱۱۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان خبر داد.
به گزارش “پیام خاوران“، غلامرضا شریف زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته از ۱۸۵ آزمایش تشخیص مولکولی کرونا که در استان انجام شد ۱۱۵ مورد مثبت جدید شناسایی شد.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی افزود: از این تعداد ۸۴ مورد از بیرجند، ۹ مورد از فردوس، ۵ مورد از بشرویه، قاین و طبس هر کدام ۴ مورد، درمیان و سرایان هر کدام ۳ مورد، ۲ مورد از بشرویه و ۱ مورد از نهبندان بودند.
به گفته وی در حال حاضر ۱۸۶ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که از این تعداد ۱۳۷ نفر کرونا مثبتند.
شریف زاده گفت: از این تعداد ۲۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال یک نفر وخیم اعلام شده است.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی افزود: در شبانه روز گذشته ۲ مورد جدید فوت ناشی از کرونا در استان ثبت شد که تعداد فوتیها به یک هزار و ۳۳۹ نفر رسید.
شریف زاده بیان کرد: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته ۵۷۲ هزار و ۷۲۶ نفر واکسن نوبت اول، ۵۱۴ هزار و ۸۴۸ نفر واکسن نوبت دوم و ۱۹۱ هزار و ۹۴۷ نفر واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :کرونا، بهداشت و درمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰