دسته‌بندی‌های خبر: آموزش وپرورش، اجتماعی، اخبار استان، اقتصادی، راه و ساختمان
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 اسفند 1400 - 12:55
کد خبر : 34783

۱۳ مدرسه حاشیه راه‌های خراسان جنوبی ایمن سازی شد

۱۳ مدرسه حاشیه راه‌های خراسان جنوبی ایمن سازی شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی از ایمن سازی ۱۳ مدرسه حاشیه راه‌های استان از ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران“، اسدالله جلال‌زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارتقای ایمنی تردد محصلان، ارتقای فرهنگ ترافیک و همچنین جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی از مهمترین اهداف ایمن سازی مدارس حاشیه راه‌هاست.

وی افزود: آموزش نکات ایمنی و مسئولیت اجتماعی باید از طریق مختلف به کودکان و دانش آموزان آموزش داده شود که بستن کمربند ایمنی، استفاده نکردن والدین از تلفن همراه در حین رانندگی، سرعت غیرمجاز و سایر نکات را می‌توان جزء نکات مهم در آموزش ایمنی برای کودکان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: آگاه سازی کودکان از حوادث و تصادفات احتمالی در جاده‌ها، نمایش فیلم‌های آموزشی همراه با تمرین مطالب گفته شده، آموزش مفاهیم تابلوهای راهنمایی به کودکان، آموزش تئوری و عملی ایمنی راه، آموزش ایمنی راه برای کودکان و انضباط محبت آمیز همراه با قاطعیت والدین مهمترین نقش را در پیشگیری از حوادث به ویژه تصادفات در کودکان دارد.

وی ادامه داد: در این راستا همه ساله در بخش نرم افزاری نسبت به آموزش مفاهیم ترافیک، اهدای تجهیزات کمک آموزشی نظیر نوشت افزار، کیف حاوی پیام‌های ایمنی ترافیکی، کتاب و بازی‌های آموزشی اقدام کرده و علاوه‌ بر آن در برخی مدارس حاشیه جاده، عملیات ایمن سازی فیزیکی با انجام اقداماتی نظیر نصب تابلو و علائم اخطاری افقی و عمودی، ایجاد خط کشی عابر پیاده و شیار لرزاننده اجرا می‌شود.

جلال‌زاده یادآور شد: در حال حاضر مدارس حاشیه راه‌های استان ۳۰۰ مدرسه است که سال گذشته در راستای ایمن سازی مدارس حاشیه راه‌ها ۱۲ باب مدرسه با اعتباری بالغ ۱۲۵۰ میلیون ریال ایمن سازی فیزیکی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای امسال نیز ۱۳ باب مدرسه با اعتبار ۳ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال ایمن سازی فیزیکی شده و ۳۱ باب مدرسه از طریق آموزش‌های فرهنگی، تبلیغی، توزیع کتاب، بروشور و هدایایی از جمله کیف، لوازم التحریر مورد آموزش قرار گرفته است.

انتهای پیام/ ۱۰۲

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.