وی افزود: بخش کشاورزی یکی از بخشهایی است که در شرایط تحریمی امروز توانست رشد اقتصادی مثبتی داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه کشاورزی کمترین وابستگی را به خارج دارد بیان کرد: یکی از سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی این است که باید در تولید محصولات کشاورزی خودکفا باشیم.
قوسی تصریح کرد: به دلیل شرایط استان که گرم و خشک است مدیریت منابع آب از سیاستهای جهاد است که در این راستا هرساله برای اجرای سیستمهای نوین آبیاری اعتباراتی را در نظر میگیریم تا بتوانیم حداکثر بهرهوری را از منابع آب موجود داشته باشیم.
وی ۲۷ خرداد ماه را سالروز جهاد کشاورزی عنوان و خاطرنشان کرد: همزمان با هفته جهاد کشاورزی امسال ۲۶۹ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان در سطح استان افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
بهرهمندی بیش از ۱۵ هزار خانوار روستایی و عشایری از افتتاح پروژههای کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: از این میزان اعتبار ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از محل خودیاری و سهم مشارکت خود مردم، ۱۹ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی و ۱۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی بوده است.
وی از بهرهمندی بیش از ۱۵ هزار و ۲۲۷ خانوار روستایی و عشایری در راستای افتتاح این پروژهها خبر داد و افزود: با افتتاح این پروژهها ۳۱۴ شغل پایدار و ۳ هزار و ۶۴ تثبیت شغل نیز ایجاد میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین فراوانی پروژه در حوزههای اجرایی مربوط به آب و خاک با ۱۶۱ پروژه و اعتباری بالغ بر ۱۴۲ میلیارد تومان است گفت: سیستمهای نوین آبیاری، بازسازی قنوات، احداث گلخانههای سبزی و صیفی از جمله پروژههای شاخصی است که در این هفته به بهرهبرداری خواهد رسید.
تجهیز اراضی کشاورزی خراسان جنوبی به سیستمهای نوین آبیاری به ۳۰ درصد میرسد
قوسی اظهار داشت: سال گذشته حدود ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع مختلف اعتباری داشتهایم که ۶۰۷ میلیارد ریال برای اجرای ۴۰۰ پروژه عمرانی هزینه شده است.
وی افزود: در این راستا از محل تسهیلات بانکی نیز ۱۰ هزار و ۹۲ میلیارد ریال اعتبار داشتهایم که از این میزان به ۱۳ هزار و ۲۲ طرح تسهیلات پرداخت شده و زمینه اشتغال ۹ هزار و ۴۱۵ نفر را در سطح استان فراهم کرده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی به شاخصهایی که در سال ۹۸ هدف گذاری شده اشاره و بیان کرد: یکی از این شاخصها توسعه کشتهای گلخانهای است که تعهد ۶۰ هکتار با توجه به اهمیت آب را برای خود تعریف و تاکنون از محل تبصره ۱۸ مبلغ ۳۰ میلیارد تومان در این زمینه ابلاغ شده است.
قوسی یکی دیگر از برنامههای جهاد کشاورزی در سال جاری را سیستمهای نوین آبیاری عنوان و تصریح کرد: سال گذشته تعهد ما ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار بوده که تاکنون ۷ هزار و ۴۸ هکتار اجرا و ۱۱ هزار هکتار در دست اجرا است.
16 درصد اراضی کشاورزی استان به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شدند
وی با بیان اینکه ۱۶ درصد اراضی کشاورزی به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شدهاند که پیشبینی شده این رقم امسال به ۳۰ درصد برسد خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اولویتهای جهاد کشاورزی در سال جاری مرمت و بازگشایی قنوات است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: در این راستا در سال جاری ۱۳.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارت ملی برای بازگشایی و مرمت قنوات اخذ شده که این اعتبار نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.
تصویب یک هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای خسارت دیدگان سیل
قوسی اظهار داشت: سال گذشته یک هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای خسارت دیدگان سیل تصویب شد که به ۱۳ هزار نفر تسهیلات پرداخت شده است.
وی افزود: در سال جاری ۹۵۰ میلیارد ریال تسهیلات برای کمک بلاعوض برای جبران خسارت بخش کشاورزی اختصاص پیدا کرده و ۴۷.۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سال ۹۶ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای سرمازدگی به تعداد ۷ هزار و ۲۷۸ نفر پرداخت شده است گفت: از محل اشتغال پایدار بخش کشاورزی توانستیم ۱۴۳ میلیارد تومان برای ۶۲۵ طرح جذب و زمینه ایجاد اشتغال یک هزار و ۹۰۰ نفر فراهم شود.
قوسی خاطرنشان کرد: تا به امروز ۲۳۰ میلیارد تومان مجموع خسارت سیل به بخش کشاورزی در سال جاری بوده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی از اجرای طرح بوم بازار در ۲۰ منطقه روستایی خراسان جنوبی خبر داد.قوسی اظهار داشت: سال گذشته ۲ کارگروه ملی در استان برگزار شد که اساتید کشوری نیز در این کارگاه حضور داشتند.
وی از اجرای طرح جامع زعفران در استان خبر داد و افزود: طرح جامع زعفران در استان آماده شده و اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه برای نخستین بار در خراسان جنوبی طرح بوم بازار اجرا میشود گفت: در این راستا در کل استان در ۲۰ منطقه روستایی استارت این اجرای این طرح زده میشود.
قوسی تصریح کرد: در این طرح روستاهای مولد به عنوان تولیدکننده بسیاری از محصولات خواهند بود و روستاهای گردشگری نیز به عنوان گردشگری درآمدزایی خواهند داشت.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰