تولید ۳۳۶ تن گوشت شتر در خراسان جنوبی

۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحد‌های صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.

به گزارش “پیام خاوران“، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.

محمد شبانی افزود: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه از جمله نژاد‌های شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است گفت: گوشت‌های تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استان‌های همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر می‌شود.

خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

منبع: صدا و سیما

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF
بیشتر بخوانید   تعطیلی ادارات و دستگاه های اجرایی در ۶ شهرستان خراسان جنوبی به دلیل برودت هوا

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها