مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی :

12 پروژه بهبود مستمردر شرکت گاز خراسان جنوبی اجرا می شود

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی از تصویب و اجرای 12 پروژه بهبود مستمر در شرکت گاز خراسان جنوبی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین پروژه های در دست اقدام، نظام مدیریت دارایی های فیزیکی است.

” سید محمود هاشمی ” در گفت وگو با پایگاه خبری پیام خاوراناظهار داشت: پیرو سیاست های ابلاغی حوزه سرآمدی و بهبود مستمر شرکت ملی گاز ایران، پروژه های بهبود مطابق نقشه راه سرآمدی با هدف حذف هزینه های اضافی و موازی کاری که به تصویب دبیرخانه جایزه سرآمدی و بهبود مستمر شرکت ملی گاز ایران رسیده است در حال انجام می باشد .

 

وی برگزاری دوره های آشنایی با معیارهای مدل تعالی سازمانی EFQM و خود ارزیابی مدل تعالی سازمانی EFQM جهت ترویج فرهنگ تعالی در سطح شرکت، پیاده سازی و استقرار سامانه نگهداری و تعمیرات (TMMS)، تجزیه و تحلیل نتایج نظرسنجی از مشترکین و کارکنان و سنجش رضایتمندی کارکنان و ذینفعان را از جمله پروژه های بهبود مستمر در این شرکت برشمرد.

 

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی ایجاد سایت بوزدایی بشکه های مرکاپتان و جایگاه پسماند، استقرار استاندارد مدیریت انرژی (ایزو50001) ، بازنگری و بروزرسانی سند برنامه ریزی استراتژیک شرکت، پیاده سازی مدیریت دانش و استقرار استانداردهای ایزو 10004 در حوزه پایش و سنجش رضایت مشتری و ایزو 10002 در حوزه رسیدگی به شکایات مشتری را از دیگر پروژه های بهبود مستمر در شرکت گاز خراسان جنوبی عنوان کرد.

 

وی گفت: پیاده سازی و استقرار سیستم GIS ، بازنگری و بروزرسانی فرآیندها ، نقشه فرآیندی و شاخص های فرآیندی ، بازنگری ریسک های فرآیندی و استقرار نظام مدیریت دارایی های فیزیکی از دیگر پروژه های بهبود مستمر در این شرکت است.

 

هاشمی با بیان اینکه یکی از مهمترین پروژه های در دست اقدام، نظام مدیریت دارایی های فیزیکی می باشد. اظهار کرد: مدیریت دارایی ، روش ها و فعالیت های طرح ریزی شده ای است که سازمان از طریق آنها دارایی های فیزیکی، سیستم دارایی ها و نیز هزینه ها، ریسک ها و عملکرد آنها را طی چرخه عمر آن دارایی با هدف پیاده سازی برنامه های استراتژیک سازمان به صورت بهینه و پایدار برنامه ریزی و مدیریت می کند.

بیشتر بخوانید   هشدار پلیس راه استان در خصوص لغزندگی جاده‌ها

 

وی به دارایی های فیزیکی، انسانی، اطلاعاتی، مالی و نامشهود اشاره کرد وگفت: از مزایای استقرار نظام مدیریت دارایی های فیزیکی می توان به کنترل بودجه بهتر و موثرتر، کاهش هزینه های دوره عمر دارایی ها، افزایش بازگشت سرمایه و رشد، ارتقای عملکرد زیست محیطی، ایمنی و سلامت، مهندسی مجدد سازمان، مدیریت ریسک، افزایش رضایتمندی مشتریان و ارتقاء شهرت کسب و کار و افزایش تولید و بهره وری نیروی کار اشاره کرد.

 

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها