اختصاص650 میلیون تومان اعتبار پژوهشی به دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی 

مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: امسال 650 میلیون تومان برای انجام 11 اولویت پژوهشی مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استان اختصاص یافته است.

مهدی فاطمی در گفت وگو با خبرنگار” پیام خاوران ” اظهارکرد:  اعتبارات پژوهشی استان امسال بر اساس بند ز تبصره 9 قانون بودجه سال 99 حدود 750 میلیون تومان است که تا کنون 650 میلیون تومان آن به 11 اولویت پژوهشی مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استان به بخش های کشاورزی و منابع طبیعی، صنعت، تجارت خارجی و گردشگری اختصاص یافته است.

وی بیان کرد:  به استناد ماده 2 دستورالعمل اجرایی بند «ز» تبصره 9 قانون بودجه سال 99 کل کشور ، یک درصد از اعتبارات هزینه ای استان به استثنای فصل های یک و 6 می تواند به فعالیت های پژوهشی استان اختصاص یابد.

مدیر آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی  افزود: در این زمینه تاکنون 650 میلیون تومان برای انجام 11 اولویت پژوهشی به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است و البته احتمال افزایش این مبلغ تا 150 میلیون تومان دیگر وجود دارد.

وی  به روند تصویب یک طرح پژوهشی اشاره کرد وگفت: این طرح ها از مرحله مکاتبه با دستگاه های اجرایی برای ارسال اولویت های پژوهشی در زمینه اسناد بالادستی، نیازهای استان و اولویت پژوهشی دستگاه ها و سپس بررسی اولویت های ارسالی در جلسه های کمیته پژوهش استان با حضور اعضا و نمایندگان دستگاه ها  مورد بحث وبررسی قرار می گیرد

فاطمی بیان کرد: اولویت های منتخب در کمیته پژوهش، کارگروه آموزش، پژوهش ، فناوری و نوآوری استان و سپس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مطرح و عناوین پژوهشی برتر انتخاب  می شود و پس از تصویب شورای برنامه ریزی، فراخوان برای اجرای طرح ها انجام می گیرد و بعد از بررسی پروپوزال های دریافتی، مجریان انتخاب می شوند.

بیشتر بخوانید   ابلاغ ۲ هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان اعتبار به خراسان جنوبی

مدیر آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی  تاکید کرد: یکی از اولویت ها برای انتخاب طرح های پژوهشی، انطباق با نیازهای استان و رفع مشکلی از منطقه است.

وی درباره ضمانت اجرایی شدن طرح ها گفت: طرح های سال قبل در حال اتمام است و این پژوهش ها مانند یک پایان نامه در اختیار مدیران قرار دارد و برای حل مشکلات به کمک آن ها می آید اما چند ماه پس از اتمام طرح ها می توان  از مدیر و دستگاه اجرایی خروجی آن را بررسی  کرد

فاطمی اظهارکرد: مطالعات طرح های سال قبل به اتمام رسیده و برای پژوهش های سال99 چند ماه قبل فراخوان  ارائه شده است و نمی توان زمانی برای به کار گرفتن طرح ها اعلام کرد و باید مدتی از اتمام و اجرای آن بگذرد تا بررسی کرد که در یک برنامه زمانی چه استفاده ای از طرح شده ، چرا که کار پژوهشی زمان بر است.

وی یادآور شد: در برنامه امسال پیش بینی شده است مدتی پس از اتمام و اجرای مطالعات سال قبل ،خروجی طرح ها اعلام شود اما درباره قبل از آن اطلاعی در دست نیست هر چند به نظر می رسد با توجه به این که طرح ها بر اساس نیاز دستگاه ها اعلام شده است و از آن دفاع وسپس از آن استفاده می شود ، خروجی مطالعات می تواند در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های مدیران و حل مشکلات دستگاه های اجرایی مفید باشد.

مدیر آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: اهمیت فعالیت های تحقیقاتی متناسب با ماموریت های ذاتی سازمان در افزایش عملکرد سازمانی، بهبود بهره وری، کاهش زمان انجام فعالیت ها و افزایش خلاقیت کارکنان تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید   استاندار خراسان جنوبی: پژوهش کاربردی به ظرفیت‌ها توجه دارد

فاطمی اظهارکرد:توجه مدیران دستگاه های اجرایی به امر پژوهش دردستگاه ها در بهبود عملکرد دستگاه ها تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

انتهای پیام/200

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها