دستورالعمل استمهال حق بیمه کارگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای شیوع کرونا این سازمان در چند مرحله دستورالعمل استمهال حق بیمه کارگاه‌هایی که از بحث کرونا آسیب دیده اند را صادر و به استان‌ها ابلاغ کرده است.

به گزارش “پیام خاوران“، علیرضا محمدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تامین اجتماعی را دستگاهی برای خدمت رسانی بزرگ عنوان کرد و اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی یک مجموعه خدمت رسان بزرگ است که علاوه بر واحد ستاد اداره کل استان ۹ شعبه اصلی در سطح استان دارد.

وی  به طرح حمایت مالی از بیمه شدگان و مستمری بگیران اشاره کرد و گفت: بر اساس دستور اداری صادر شده از سوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، طرح حمایت مالی از تمامی بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان آغاز شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی افزود: از این تعداد شعب، ۲ شعبه در شهرستان بیرجند و مابقی در شهرستان‌های قاین،  فردوس، طبس ، بشرویه ، نهبندان، درمیان و عشق آباد فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه ۳ واحد کارگزاری در شهرستان‌های بیرجند، قاین و طبس در حال خدمات رسانی به بیمه شدگان و مستمری بگیران است بیان کرد: در حال حاضر ۱۹۸ نفر پرسنل سازمان تامین اجتماعی هستند.

۵۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند 

محمدی از وجود ۱۲۲ هزار و ۶۹۳ نفر بیمه شده اصلی و ۲۶ هزار و  ۷۶۲ نفر مستمری بگیر اصلی در خراسان جنوبی خبر داد و تصریح کرد: همچنین در مجموع با افراد تبعی ۳۸۷ هزار و ۲۲۴ نفر هستند که به نوعی ۵۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

وی به تمدید پرداخت حق بیمه برای کارگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا و از اسفند ماه سال ۹۸، سازمان تامین اجتماعی در چند مرحله دستورالعمل استمهال حق بیمه کارگاه‌هایی که از بحث کرونا آسیب دیده اند را صادر و به استان‌ها ابلاغ شد.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: در این راستا نرخ حق بیمه ۲۷ درصدی کارگاه‌ها را با ۷ درصد سهم بیمه شده دریافت کردیم تا هیچگونه مشکلی در خدمات درمانی متقاضیان اتفاق نیفتد و ۲۰ درصد حق بیمه باقی مانده نیز با درخواست خود متقاضی تقسیط شد.

بیشتر بخوانید   مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای استانداری خراسان جنوبی منصوب شدند

محمدی به ثبت اعتبار دفترچه‌های بیمه شده‌ها و مستمری بگیران اشاره کرد و اظهار داشت: در خرداد ماه سال ۹۹ به دلیل عدم تجمع و مراجعه به شعب تامین اجتماعی بحث حذف تاریخ اعتبار دفترچه عملی شد.

وی افزود: در این راستا دیگر نیازی نیست بیمه شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی برای اعتبار دفترچه‌هایشان به شعب تامین اجتماعی و کارگزاری‌ها مراجعه کنند و بدون نیاز به مراجعه حضوری تنها با شماره گیری کد دستوری  #۱۴۲۰*۴* اسحقاق درمان خود را با مراجعه به پزشک دریافت می کنند.

حذف دفترچه‌های درمانی 

مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی به حذف دفترچه‌های درمانی اشاره کرد و گفت: از اوایل اسفندماه ۹۹ دفترچه بیمه از شعب سازمان تامین اجتماعی خارج شد و بیمه شدگان با مراجعه به مراکز درمانی با ارائه شناسنامه، کارت ملی و جلد دفترچه احراز هویت و خدمات پزشکی دریافت می کنند.

محمدی همچنین به اولین مرحله متناسب سازی حقوق بازنشستگان در مرداد سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: در مرداد ماه سال ۹۹ به دنبال بحث متناسب سازی حقوقی، اولین مرحله متناسب سازی حقوق بازنشستگان اتفاق افتاد که احکام متقاضیان در مرداد ماه صادر و مابه التفاوت ها به حسابشان واریز شد.

وی افزود: همچنین مرحله دوم متناسب سازی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد که در این مرحله حداقل حقوق مستمری بگیران ۲٫۵ برابر حقوقشان افزایش پیدا کرد، برای مثال مستمر بگیر سازمان تامین اجتماعی در طول خدمت ۳۰ سال کامل با حداقل حقوق حق بیمه پرداخت می کند که در اسفند ماه سال ۱۳۹۸ ما یک میلیون و ۶۷۰  هزار تومان حقوق به کارفرما داده ایم، با مرحله اول متناسب سازی حق کارفرما درسال ۹۹ به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید و در مرحله دوم متناسب سازی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بین ۴ میلیون و ۲۰۰ تا ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید که ۲٫۵  برابر حقوق مستمری بگیران افزایش پیدا کرد که در مجموع ۵۰ درصد افزایش مستمری داریم.

بیشتر بخوانید   6 استان کشور در چهارمین جشنواره منطقه‌ای ابن حسام حضور دارند

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به بخشودگی جرایم کارفرمایان بیان کرد: کارفرمایان کارگاه‌ها به منظور تعیین تکلیف بدهی‌هایی که در اسفند ماه ۱۳۹۹ به مرحله قطعیت رسیده است برای برخورداری از تسهیلات باید حداکثر تا ۳۱ تیرماه امسال نسبت به ثبت درخواست از طریق سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی به آدرس eservices.tamin.ir  اقدام کنند.

محمدی خاطرنشان کرد: در صورتی که کارفرمایان تا تاریخ لازم الاجرا شدن قانون بودجه ۱۴۰۰ بر مبنای لیست بهمن ماه ۱۳۹۸ نسبت به تعدیل سازی بیمه شدگان کارگاه اقدام کرده باشند پس از بازگشت نیروی کار تعدیل شده یا جایگزینی آنها در زمان درخواست و رعایت حفظ اشتغال در دوره تقسیط برمبنای لیست بهمن ماه ۱۳۹۸، از بخشودگی جرایم برخوردار می شوند.

وی یادآور شد: همچنین کارگاه‌هایی که در بهمن ماه ۹۸ فاقد لیست و پرداخت حق بیمه هستند و یا کارگاه‌هایی که در سال ۹۹ ایجاد شده باشند، لیست ماهی که بیشترین تعداد بیمه شدگان تا اسفند ۹۹ را دارا باشد مبنای تعیین نیروی انسانی کارگاه قرار می گیرند.

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی از خدمات غیر حضوری سازمان و تبدیل ۳۰ خدمت حضوری به ۳۰ خدمت غیر حضوری برای کاهش ۷۰ میلیون بار مراجعه در سال ۹۹ خبر داد.

محمدی اظهار داشت: در طول سال ۹۹ در کل شعب تامین اجتماعی سراسر کشور ۹۶ میلیون بار مراجعه به شعب اتفاق افتاد که بعد از غیر حضوری شدن این ۳۰ خدمت ۷۰ میلیون بار مراجعه کم شد که در همین راستا طرحی به نام ۳۰۷۰ راه اندازی شد.

وی بیان کرد: از جمله مواردی که در طرح ۳۰۷۰ راه اندازی شد خرید خدمت سربازی، کمک هزینه ازدواج، درخواست سوابق و پرداخت حق بیمه و غیره بود که به صورت غیر حضوری انجام می شود و فرد می تواند با مراجعه به سامانه غیر حضوری سازمان به ادرس eservices.tamin.ir از خدمات این سازمان بهره مند شود.

بیشتر بخوانید   برگزاری بیش از 12 هزار و 700 نفر ساعت دوره آموزشی در شرکت گاز خراسان جنوبی

اجرای طرح حمایت مالی از بیمه شدگان و مستمری بگیران 

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی به طرح حمایت مالی از بیمه شدگان و مستمری بگیران اشاره کرد و گفت: بر اساس دستور اداری صادر شده از سوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، طرح حمایت مالی از تمامی بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان، آغاز شده که دراین راستا بهره گیری از مزایای استقرار نسخه الکترونیک و تحقق اصلی ترین راهبردهای سازمان در ارائه خدمات تامین سلامت برای کاهش هزینه درمان ۴۶ میلیون نفر جمعیت تحت پوشش و ایجاد رضایتمندی خدمت گیرندگان، صیانت از کرامت و حفاظت از شأن مستمری بگیران و بیمه شدگان در مواجهه با هزینه های درمانی و توزیع عادلانه منابع، تسهیل و عدالت در دسترسی بیمه شدگان و مستمری بگیران به ویژه گروه های آسیب پذیر انجام می شود.

وی افزود: رایگان شدن خدمات بستری درمان تمامی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در بیمارستان‌های دولتی تمامی شهرستان‌هایی که این سازمان فاقد بیمارستان ملکی است، رایگان شدن خدمات بستری درمان بیمه شدگان ۶۵ ساله و بالاتر در کلیه بیمارستان‌های دولتی سراسر کشور و محاسبه و پرداخت کل هزینه تجهیزات پزشکی مورد استفاده برای بیماران در بخش بستری تمامی بیمارستان های دولتی و دانشگاهی ۳ محور حمایت مالی از بیمه شدگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در این دستور اداری است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/۱۰۲

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها