ایجاد ۱۶۹ فرصت شغلی در بخش معادن خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از ایجاد ۱۶۹ فرصت شغلی با صدور پروانههای بهره برداری معادن جدید در استان خبر داد.
به گزارش “پیام خاوران“، عای بهنامفرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵ پروانه بهره برداری معدن در استان صادر شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، میزان ذخیره قطعی این معادن را ۳۸۷ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۴۹۳ تُن اعلام کرد و گفت: ظرفیت استخراج اسمی این معادن ۱۰ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۴۷۶ تُن است.
به گفته وی با شروع به کار این معادن اشتغالزایی مستقیم برای ۱۶۹ نفر ایجاد شده است.
بمعاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: معادن به بهره برداری رسیده شامل ۳ معدن سیلیس، ۲ معدن منیزیت، ۲ معدن مس اکسیدی، ۱ معدن سرب و روی، ۱ معدن خاک صنعتی، ۱ معدن مرمریت طوسی، ۱ معدن سنگ لاشه، ۱ معدن سنگ آهک، ۱ معدن پتاس، ۱ معدن سنگ گرانیت مشکی و ۱ معدن دولومیت است.
به گفته وی از این معادن ۶ مورد در طبس، ۵ مورد در نهبندان و یک مورد در هر کدام از شهرستانهای خوسف، سرایان، قاین و سربیشه بوده است.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :اشتغال معادن ، بهنام فر ، معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰