امدادگران شهید در مسئولیت پذیری اسوه بودند

رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: امدادگران شهید در مسئولیت پذیری اسوه بودند و در قبال جامعه و نیازمندان احساس دین می‌کردند. امروز نیز امدادگران هلال احمر پایبند به جبهه مقاومت و مظلومان عالم هستند.

به گزارش “پیام خاوران“، پیرحسین کولیوند صبح امروز در اولین یادواره شهدای امدادگر خراسان جنوبی، اظهار داشت: امروز خدا را شاکریم که هر استانی برای برگزاری یادواره شهدا از دیگری سبقت و پیشی می‌گیرد.

وی زنده نگه‌داشتن یاد و پیام شهدا را دو هدف اصلی از برگزاری یادواره شهدا در استان‌ها عنوان کرد و افزود: جوانان هلال احمری پیام شهدا را به خوبی درک کردند و این مهم را با خدمت بی‌منت در عرصه‌های مختلف نشان دادند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اهمیت نشان دادن نقش تربیتی و الگویی شهدا در یادواره‌ها، تصریح کرد: سرمایه هلال احمر بیش از ۳ میلیون عضو جوان و ۷۰ هزار نیروی متخصص است که حضور بی چشم‌داشت‌شان در عرصه‌های مختلف نشان از فهم نقش تربیتی شهدا است.

کولیوند توجه خاص به خانواده معظم شهدا را در اولویت دانست و افزود: خانواده شهدا سرمایه‌های اصلی ما هستند بنابراین برجسته سازی آنان از اهداف ما در این یادواره‌ها است.

وی بیان داشت: تقویت ایمان، هویت دینی و حفظ اصالت و معنویت از دیگر اهداف ما در برگزاری یادواره شهدا است.

رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به ویژگی امدادگران شهید، گفت: شهدای امدادگر در ایثار بی حد و مرز بودند و امدادگران امروز نیز در هر نقطه از کشور و همچنین خارج از کشور اگر نیاز به کمک باشد جزو اولین‌ها هستند چراکه فعالیت در هلال احمر بدون مرز است.

کولیوند اذعان داشت: امدادگران شهید کمک بدون توقع و بدون منت انجام می‌دادند و امروز نیز امدادگران هلال احمر همین روند را ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید   مسئولین نظام باید رفع گرفتاری و دغدغه مردم را داشته باشند

وی با بیان اینکه امدادگران شهید در مسوولیت پذیری اسوه بودند و در قبال جامعه و نیازمندان احساس دین می‌کردند، تاکید کرد: امروز نیز امدادگران هلال احمر پایبند به جبهه مقاومت و مظلومان عالم هستند.

وی ادامه داد: امدادگران شهید شجاعت‌شان مثال‌زدنی است و امدادگران امروز هم از خدمت در مناطق پرخطر و یا محروم هراسی ندارند و برای خدمت‌شان مزد و پاداش نمی‌خواهند.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: از خودگذشتگی ویژگی دیگر امدادگران شهید بود که البته امدادگران امروز نیز در همه ابعاد زندگی از خودگذشتگی دارند.

کولیوند ادامه داد: امروز اگر امدادگران ما نیازمند باشند خودشان ابتدا به نیازمندان کمک می‌کنند و هم به خود، هم به مردم و هم به خدا باور دارند.

وی با تاکید بر اینکه امدادگران در فرهنگ ایثار و همدلی و ترویج آن می‌درخشند، تصریح کرد: اما امدادگران این استان یک ویژگی‌های خاص داشتند؛ به عنوان مثال قناعت و صبر این امدادگران نمونه و عجیب بوده است.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: شهدای امدادگر این استان در دینداری و پایندی به ارزش‌های دینی بی‌نظیر بودند و مهارت‌های مختلفی برای کار در شرایط سخت داشتند.

کولیوند همچنین روحیه تعاون و همکاری بالا، رعایت ادب و اخلاق و علاقه به شعر و شاعری را از دیگر ویژگی‌های خاص شهدای امدادگر خراسان جنوبی برشمرد.

وی با اشاره به حادثه پیجرها در لبنان، گفت: پیجر یک وسیله امدادی و کاری است و یک وسیله تروریستی و جنگی محسوب نمی‌شود، و این اوج خباثت است که دشمن این وسیله را به یک وسیله تروریستی تبدیل کرد.

رییس جمعیت هلال احمر بیان داشت: این حادثه در یک لحظه ۳ هزار مجروح چشم بر جا گذاشت بنابراین کشور لبنان با کمبود تجهیزات مواجه شد، هلال احمر ایران تصمیم گرفت مجروحان را به ایران منتقل کند، ابتدا شهید نصرالله مخالف بود چراکه برای ایران شاید تبعاتی به دنبال می‌داشت اما با شرح شرایط پزشکی و درمانی، شهید سفی‌الدین به انتقال مجروحان رضایت داد و از ۷۰۰ مجروح بسیار بدحال، ۵۰۰ مجروح به ایران منتقل شدند و هزار و ۲۶۰ عمل جراحی با ۸۵ درصد موفقیت، بدون تاخیر در معاینه و عمل هموطنان خودمان انجام شد.

بیشتر بخوانید   اتصال خراسان جنوبی به شبکه ریلی کشور تا پایان ۱۴۰۴

وی با اشاره به جمعه نصر، گفت: مجروحان حادثه پیجرها در لبنان از تلفن‌های همراه‌شان صحبت‌های رهبر انقلاب را می‌شنیدند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: مردم ایران نیز در کمک به جبهه مقاومت جوانمردی کردند و خانواده شهدا در این زمینه نمونه بودند.

روحیه ایثار امدادگران هلال‌احمر به تاسی از شهدا است

استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: امدادگران در حوزه خدمتگزاری به مردم به تاسی از روحیه شهادت و ایثارگری شب و روز خدمت می‌کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی اظهار داشت: مردم استان خراسان جنوبی از تدین و دینداری بالایی برخوردار هستند و فرهنگ و اندیشه مردم این استان از سوی مقام معظم رهبری به نیکی یاد شده است.

وی افزود: امروز بالاترین سرمایه خراسان جنوبی، نیروی انسانی آن است که در پست‌های کلیدی کشور خدمتگزار مردم هستند.

استاندار خراسان جنوبی ضمن قدردانی از اقدام سازمان هلال احمر در برگزاری یادواره شهدا، ادامه داد: این یک اقدام در راستای تجلیل از مقام شامخ و جلیل‌القدر شهدا است که به کنگره ۲ هزار و ۵۰۰ شهید امدادگر در کشور ختم می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه امدادگران در هشت سال دفاع مقدس در حوزه امدادرسانی خوش درخشیدند، اذعان داشت: فعالیت هلال احمر مختص آن زمان نبود و امروز نیز امدادگران در حوزه خدمتگزاری به مردم به تاسی از روحیه شهادت و ایثارگری شب و روز خدمت می‌کنند.

وی تصریح کرد: امروز یاد و خاطره شهدای امدادگر را گرامی می‌داریم و قدردان سفیران امید هستیم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: یادواره شهدا برای همه ما تلنگر و تذکری است که در مسیر فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم و اگر به دنبال امید آفرینی، اطمینان‌آفرینی و اعتمادبخشی هستیم با تاسی از کار شهدا محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید   دستگاه‌های اجرایی برنامه عملیاتی منطبق بر اسناد آمایش ملی و استانی تدوین کنند

هاشمی با اشاره به سالگرد شهادت شهید سلیمانی، تصریح کرد: اتاق حاج قاسم سیار بود، زمان برای او معنا نداشت و وقتش وقف مردم بود و این نمونه فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی برخی از موفقیت‌ها در حوزه‌های مختلف را برگرفته از فرهنگ ایثار دانست و گفت: مقام معظم رهبری بیش از ۲۰ سال است که نسبت به جنگ اقتصادی تذکر می‌دهند که چاره آن سرلوحه قراردادن فرهنگ ایثار و روحیه جهادی است.

انتهای پیام/ 102

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها