تاریخ انتشار : دوشنبه 17 دی 1403 - 15:19
58 بازدید
کد خبر : 64763

یاداشت|جهاد برای امید آفرینی

یاداشت|جهاد برای امید آفرینی

امید آفرینی را هم مردم و بویژه حاکمیت و مدیران ارشد با همراهی و همکاری ارکان خبری و رسانه ای جامعه باید ارتقا بخشیده و ترویج و توسعه و بسط و نشر دهند.

به گزارش “پیام خاوران“، در کنار سه کلمه کلیدی «اسلام، مردم و دشمن»، چهار واژه «توکل، صبر، بصیرت و امید» بیش از همه واژگان در ادبیات و گفتمان حضرت امام (ره) و رهبری برجسته است. چند سالی است آیت‌الله خامنه‌ای(حفظه الله)، رهبر انقلاب اسلامی بر امید، ایمان و امیدآفرینی در جامعه تأکید می‌کنند و این کلیدواژه در کنار اقتصاد و تولید،دانش بنیان مفهوم محوری بیانات راهبردی ایشان است.

برخی از این واژگان همچون «امید و امید آفرینی» تقریباً در همه سخنرانی‌های رهبرمعظم انقلاب در همه سال‌های پربرکت زعامت ایشان تکرار شده است. رهبر حکیم انقلاب در  سخنرانی های امسال خود چند نکته اساسی را به بسیجیان تأکید کردند که امید سلسله جنبان این توصیه‌ها بود. بصیرت‌افزایی، داشتن ابتکار عمل در مسائل مهم، پرهیز از بازی در زمین دشمن، امیدواری مستمر به آینده با تکیه بر پیشرفت‌های حقیقی کشور در شدیدترین تحریم‌ها و فشارها، پرهیز از غرور، قدردانی نعمت بسیجی بودن و آن را امانت گران‌بهای خدا دانستن و توکل همیشگی بر پروردگار از جمله توصیه‌های ایشان به بسیج و بسیجیان بود.

امید از نگاه رهبری آنچنان با اهمیت است که ایشان در ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ می‌فرمایند: «من با ناامید شدن به‌شدت مخالفم؛ در مقابل مشکلات اگر بنا بود ناامید بشویم، نسل‌های قبل اصلاً حرکتشان متوقف می‌شد و ما امروز باز در همان دوران طاغوت و انجماد و عقب‌ماندگی وابستگی و فساد بودیم. ناامید نباید شد؛ ناامیدی سم است؛ این را بدانید. هیچ بهانه‌ای مجوز ناامیدی نمی‌شود”.

در جنگ تبلیغاتی دشمن نقش آفرینی کنید

جهاد امیدآفرینی در برابر سیاه‌نمایی دشمن از بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب که امیدآفرینی را ریشه ای ترین جهاد معرفی می کند تا بیانات نوروزی و باز هم الزام «مشارکت مردم با جهش تولید» به عنوان عنصر ذاتی و هدف مسئولان و مردم ختم میشود.

بیشتر بخوانید   بعثت پیامبر اکرم (ص)، نقطه عطف اتحاد امت اسلام

امید و جهاد و ایمان لازمه و جوهر وجودی ملت و امتی انقلابی و رمز موفقیت در برابر جنگ شناختی و روایی دشمن است.  سیاه‌نمایی و ناامید کردن مردم از نظام، راهبرد کلان و اساسی دشمن غربی در مواجهه با ملت ایران است.

آری همواره همراه کردن واژه قرآنی «جهاد» که امری فوری و ضروریست در کنار واژه ای همچون «امید» که مطالبه ای انسانی و آرامبخش و آرزوی دائمی بشر است حکایت از آن دارد که امید و شادی را باید سرعتی بیشتر و معنایی گسترده تر از این که دارند و هستند به آنها داد.

از دیدگاه نگارنده «جهاد امید آفرینی» یعنی استمرار بی‌وقفه کار و تلاش و همت و نمایش غیرت و عزت چه زیباست. امید و امید آفرینی و جهاد امیدوارانه را نمی‌توان به حرف و سخن و سخنرانی و گفت‌وگوی بینا‌بینی دو یا چند نفر مسئول اداری خلاصه کرد و اکتفا نمود بلکه امید و جهاد امید آفرینی خود را در کار و عمل صالحانه و جهادگرانه همراه با تدبیر و آینده نگری نشان می‌دهد.

امید آفرینی، ریشه ای ترین جهاد

سرزمین امید آفرین ایران امروز باید محصول امیدهای کاشته شده در ده‌ها سال پیش تا به امروز خود را در امور کار، تولید و صنعت‌، اشتغال و خدمت صادقانه و بی‌منت مدیرانش ببیند و جوانان را با امید به آینده و فردا تربیت کند و آموزش دهد. اقدامات امید آفرینانه و جهادی خادمانش را با زبان و بیان رسانه‌هایی از جنس امید به نمایش گذاشته و برای عموم تشنگان خدمت و رهروان امید ،دستاوردهای دولت و نظام اسلامی و انقلابی را تبیین کند و مانع از ورود موثرین و معتقدین به انقلاب به هر نوع عمل و اقدام یا بیان و کلامی که یاس و نومیدی را ترویج و گسترش دهد، گردند.

بیشتر بخوانید   انتخابات اتاق؛ فرصتی برای تقویت جایگاه بخش خصوصی

جامعه افسرده و غیر فعال را نه به امید راهی است و نه به نشاط و شادمانی روزنی است. تنها با ایثار و از خود گذشتگی و کار و تلاش مضاعف عامه مردم و پاسخگویی مدیران کشور است که بذر امید و بالندگی در دلها جوانه زده و انقلاب و کشور ما را در مسیر جدید تمدن سازی قرار می‌دهد.

رهبر انقلاب اسلامی چقدر عالمانه از امید و امید آفرینی و جهاد تبیین در معرفی انقلاب و دستاوردهای انقلابی سخن می‌گویند. ایشان در بیانیه مهم و راهبردی گام دوم انقلاب که حقیقتا سند ارزشمندی در تداوم امید و استمرار خدمت و دعوت به کار و تلاش مجاهدانه است، امید آفرینی را ریشه ای ترین جهاد معرفی میفرمایند و از «امیدآفرینی» بعنوان عنصر ذاتی و هدف نهایی مسئولان در استحکام نظام اسلامی نام میبرند و امید و ایمان را لازمه و جوهر وجودی ملت و امتی انقلابی و رمز و رموز موفقیت در برابر جنگ شناختی و روایی دشمن می دانند.

نکته پایانی اینکه امید آفرینی را هم مردم و بویژه حاکمیت و مدیران ارشد با همراهی و همکاری ارکان خبری و رسانه ای جامعه باید ارتقا بخشیده و ترویج و توسعه و بسط و نشر دهند. امید آفرینی و جهاد امید آفرینانه نسخه نجاتبخش جامعه است اگر مسئولیت اداره مملکت را به دست مردان و زنان امید بخش و امید آفرین بسپارند.

بهار انصاری

انتهای پیام/ 102

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.