دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، صنعت معدن،بازرگانی
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 اسفند 1403 - 15:42
کد خبر : 66163
| نویسنده: محمد قربانی

در قالب "یکشنبه صنعتی" صورت گرفت

بازدید استاندار خراسان جنوبی از واحدهای صنعتی بیرجند

بازدید استاندار خراسان جنوبی از واحدهای صنعتی بیرجند
در ادامه برنامه‌های حمایتی از تولید و صنعت استان، "یکشنبه صنعتی" این هفته با حضور استاندار خراسان جنوبی، جمعی از مدیران اقتصادی و صنعتی و فعالان حوزه تولید برگزار شد.

به گزارش “ پیام خاوران “،در این بازدید، سید محمد رضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی امروز با حضور در شهرک صنعتی بیرجند از چند واحد صنعتی مهم بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند تولید، مشکلات و نیازهای این واحدها قرار گرفت.

در این برنامه، مدیران واحدهای صنعتی گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه داده و به بیان چالش‌ها و نیازهای موجود در مسیر توسعه پرداختند. استاندار خراسان جنوبی نیز ضمن تأکید بر حمایت مستمر از تولید و صنعت، بر لزوم رفع موانع، تسهیل شرایط تولید و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای افزایش اشتغال و رونق اقتصادی استان تأکید کرد.

“یکشنبه صنعتی” فرصتی برای بررسی میدانی وضعیت صنایع استان و اتخاذ تصمیمات اجرایی جهت حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران است که در راستای تحقق اهداف توسعه صنعتی و اقتصادی خراسان جنوبی به‌صورت مستمر دنبال خواهد شد.

بازدید از شرکت عمران و توسعه ( هبلکس) رضوی 

یکشنبه های صنعتی این هفته سید محمدرضا هاشمی با حضور در شرکت عمران و توسعه ( هبلکس) رضوی آغاز شد.شرکت هبلکس رضوی که با سرمایه گذاری اولیه ۱۰۰ میلیارد ریال راه اندازی شده، زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر را فراهم آورده است.در این واحد تولیدی، سالانه ۷۰ هزار تن محصولات بتنی غیرمسلح از بتن سبک گازی تولید می شود.

بازدیداز شرکت شرکت آپادانا پلاست طوس

استاندار خراسان جنوبی از شرکت آپادانا پلاست طوس بازدید کرد. این بازدید در شهرک صنعتی بیرجند و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار بیرجند و جمعی از مدیران انجام شد.

شرکت آپادانا پلاست طوس ، یک واحد چاپ و بسته بندی است که با ظرفیت تولید سالانه ۵ هزار تن محصولات چاپ روتوگراور و فیلم پلاستیکی چند لایه لمینیت شده مشغول به فعالیت است.

راه اندازی این واحد تولیدی ۶۴ نفر اشتغالزایی به همراه داشته است.

بازدید از واحد راکد تولید و بسته بندی انواع روغن

استاندار خراسان جنوبی از واحد راکد تولید و بسته بندی انواع روغن بازدید کرد.بازدید از این واحد راکد و غیرفعال با هدف رصد میدانی شرایط موجود و ارائه راهکارهای لازم درخصوص بازگشت این واحد به چرخه تولید انجام شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار بیرجند و جمعی از مدیران در این بازدید، استاندار را همراهی کردند.

قول مساعد استاندار برای پیگیری مشکلات این واحد صنعتی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نیز پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در راستای کمک به بازگشت این واحد به چرخه تولید، از نتایج این بازدید بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.