دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اخبار برگزیده کشور، اقتصادی، مناطق آزاد و ویژه
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 فروردین 1404 - 14:05
کد خبر : 66728

ابلاغ مجوز کولبری به خراسان جنوبی/ تخصیص ۹۰ میلیون دلار برای کولبری در استان

ابلاغ مجوز کولبری به خراسان جنوبی/ تخصیص ۹۰ میلیون دلار برای کولبری در استان
استاندار خراسان جنوبی از تخصیص ۹۰ میلیون دلار برای کولبری در سال جاری به استان خبر داد و گفت: این اقدام گامی مهم در جهت توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در شهرستان‌های مرزی است.

به گزارش “پیام خاوران” سیدمحمدرضا هاشمی، در جلسه شورای توسعه صادرات استان، گفت: اجرای طرح کولبری در خراسان جنوبی می‌تواند به رونق اشتغال و تحول اقتصادی در مناطق مرزی کمک کند لذا این موضوع باید با دقت بیشتری پیگیری شده و به یک برنامه رسمی تبدیل شود.

وی تاکید کرد: می‌توان از منطقه دُرح به عنوان نزدیک‌ترین نقطه مرزی، به‌عنوان یک مرکز تجاری برای کالاهای کولبری استفاده کرد تا بدین‌وسیله رونق اقتصادی بیشتری در استان ایجاد شود.

استاندار خراسان جنوبی پیشنهاد کرد: سه بازارچه مرزی در شهرستان‌های نهبندان، درمیان و زیرکوه فعال شوند تا فرصت‌های بیشتری برای کولبری و تقویت اقتصاد مرزنشینان فراهم گردد.

هاشمی به اهمیت نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان در بیرجند اشاره کرد و ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی مناسب برای انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، نشست‌های اقتصادی و معرفی ظرفیت‌های استان است.

وی همچنین تاکید کرد: این رویداد باید در سطح ملی و با حمایت دستگاه‌های اجرایی کشور برگزار شود و از شرکت‌های دانش‌بنیان برای برگزاری این نمایشگاه استفاده شود.

هاشمی یادآور شد: توریسم درمانی یکی از موضوعات قابل توجه در این نمایشگاه خواهد بود.

استاندار همچنین بر تشکیل کارگروه ویژه برای برگزاری این رویداد تاکید کرد و گفت: صادرات کشور در سال گذشته به ۲ میلیارد و ۴۰۹ میلیون دلار رسید که ۳۸ درصد آن از گمرک ماهیرود انجام شد.

وی همچنین هدف‌گذاری برای افزایش صادرات به افغانستان از ۳۸ درصد به ۵۰ درصد را در دستور کار قرار داد و افزود: این هدف باید توسط نهادهای مربوطه پیگیری شود.

استاندار خراسان جنوبی افزود: توانمندسازی مناطق روستایی باید با تمرکز بر تولیدات بومی دنبال شود تا در راستای تحقق شعار سال، که سرمایه‌گذاری برای تولید است، گام‌های موثری برداشته شود.

هاشمی همچنین لزوم” استفاده از نیروی کار بومی در مناطق مرزی را مورد تأکید قرار داد تا مردم محلی از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

وی در پایان بر اهمیت توسعه کشت محصولات آب‌بر در مناطق صفر مرزی تاکید کرد تا از آسیب به منابع آبی و سفره‌های زیرزمینی جلوگیری شود.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.