رشد ۲۰ درصدی تولید زعفران در خراسان جنوبی

به گزارش “پیام خاوران“، محسن اسفندیاری رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: سطح زیرکشت زعفران در استان خراسان جنوبی هزار و ۶۲۰ هکتار است و انتظار میرود با افزایش بهرهوری، عملکرد تولید در هر هکتار نیز بهبود یابد.
وی با اشاره به شهرستانهای پیشرو در تولید زعفران افزود: شهرستان قاین با پنج هزار و دو هکتار، سرایان با سه هزار و ۴۵۶ هکتار و فردوس با سه هزار و ۱۷۷ هکتار از مهمترین مناطق تولیدکننده زعفران در استان به شمار میروند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: تعداد زعفرانکاران استان حدود ۲۳ هزار و ۵۲۲ خانوار برآورد شده و خراسان جنوبی همچنان رتبه دوم کشور را از نظر سطح زیرکشت و رتبه نخست را از نظر کیفیت زعفران در اختیار دارد.
اسفندیاری ادامه داد: با توجه به افزایش میزان تولید، ارزش تولیدات زعفران استان در سال جاری حدود ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پیشبینی میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از پیشبینی افزایش ۲۰ درصدی تولید زعفران در استان خبر داد و گفت: میزان تولید زعفران خشک در سال ۱۴۰۴ به حدود ۴۲ تن خواهد رسید.
وی با اشاره به بازارهای هدف صادراتی زعفران خراسان جنوبی گفت: زعفران تولیدی استان به کانادا، فرانسه، آلمان، اسپانیا و دیگر کشورهای اروپایی صادر میشود و عمده این صادرات در قالب انواع سرگل، نگین و سوپرنگین برای استفاده در صنایع داروسازی و غذایی انجام میگیرد.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ، زعفران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰