به گزارش " پیام خاوران " آشپزخانه از جمله مکانهایی است که در صورت آلوده شدن به ویروس میتواند نقش زیادی در گسترش ویروس بین اعضای خانواده در آن خانه داشته باشد.
رعایت نکات زیر میتواند از گسترش ویروس در خانه و آشپزخانه جلوگیری کند؛
1. شستن دستها با آب و صابون بهمدت 20 ثانیه قبل از ورود به آشپزخانه
2. ضدعفونیکردن تمام سطوح بهصورت روزانه
3. استفاده از دستمالهای یکبارمصرف برای پاک کردن سطوح
4. بیرون انداختن کیسه پلاستیکی مواد خریداریشده و ضدعفونیکردن خریدها قبل از استفاده با افشانه الکل
5. پرهیز از دست زدن به ظروف دیگران
6. ضدعفونیکردن اسکاچ بهصورت روزانه
7. شستن دستها قبل از خوردن غذا و استفاده نکردن از ظروف مشترک
8. تخلیه سطل زباله روزی دو مرتبه
9. گرم کردن مناسب غذاها بهمدت 5 دقیقه با دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد یا 30 دقیقه با دمای 56 درجه سانتیگراد
همچنین برای شستوشوی میوهها و سبزیها نکات زیر را مد نظر قرار دهید.
پس از خرید میوه و سبزی، کیسه آنها را دور بیندازید و آنها را در محلولی متشکل از آب و پرکلرین یا آب و مایع ظرفشویی قرار دهید؛ پس از 3 الی 5 دقیقه آن را از محلول خارج کنید و دوباره با آب ولرم شستوشو دهید.
برای شستوشوی میوهها نیز آب را به دمای 55 الی 60 درجه سانتیگراد برسانید و بهازای هر یک لیتر، چند قطره مایع ظرفشویی در آن حل کنید. میوهها را بهمدت 45 الی 60 ثانیه در محلول نگه دارید و سپس با آب سرد شستوشو دهید.
پس از شستوشوی کامل این مواد، ظرف یا سینکی را که میوه و سبزی را در آن شستوشو داده بودید نیز با مایع ظرفشویی بشویید.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/