چاپ خبر
گروه : padeshah
حوزه : اجتماعی, اخبار استان, اخبار برگزیده استان, اخبار برگزیده کشور, اربعین
شماره : 40823
تاریخ : ۲۶ شهریور, ۱۴۰۱ :: ۱۱:۱۸
بازدید وزیرکشور از آشپزخانه الغدیرنجف اشرف + عکس

به گزارش  " پیام خاوران " در این بازدید که سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین ومهدی جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور احمد وحیدی را همراهی می کردند ، وی از بخشهای مختلف این آشپرخانه بازدید و از نزدیک در جریان روند فعالیت آن و طبخ و توزیع غذا برای زائران اعتاب مقدسه قرار گرفت. وزیر کشور از مدیریت وکادر اجرایی این آشپزخانه در ارائه خدمات با کیفیت قدردانی وابراز امیدواری کرد: انشالله سال های آینده هم به روال امسال بتوانند از حداکثر ظرفیت در جهت ارائه خدمات به زائران اربعین استفاده گردد. مدیر ایرانی آشپزخانه الغدیر نجف اشرف در این بازدید گزارشی از نحوه خدمت‌رسانی این آشپزخانه صنعتی به زائران اربعین ‌ارائه کرد و گفت: این آشپزخانه با ۲۱ آشپز ایرانی ‌روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برای زائران عتبات عالیات آماده و توزیع می‌کند. محمد فوداجی اظهار داشت:‌ توانایی طبخ و توزیع روزانه 20 هزار پرس غذا در هر وعده در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زایران، روزانه همین تعداد را طبخ می‌کنیم. وی گفت: هزینه مواد اولیه به جهت طبخ و توزیع در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه و خیرین تامین می شود و در آشپزخانه سازمان حج وزیارت و با نیروهای این سازمان به صورت شبانه روزی ، کارطبخ و توزیع غذا انجام می‌شود‌. آشپزخانه الغدیر در زمینی به مساحت19.600 مترمربع و زیربنای 10.000 مترمربع ساخته شده و دارای فضاهای اقامتی کارگران و آشپزها،نمازخانه، سالن اجتماعات واحدهای اقامتی ویژه مسئولین و ناظران، فضای آشپزخانه، نانوایی و بسته بندی آب تصفیه شده، سردخانه و انبار، رختشویخانه و سالن صنعتی شتشوی ظروف، موتورخانه مرکزی، اتاق برق و سایر تاسیسات است. آشپزخانه الغدیر نجف اشرف به مدیریت ایرانی محمد فوداجی از اول تا پایان شهریور امسال در خیابان کمربندی جنوبی (شارع الحولی الجنوبی) فعال است.   منبع : خبرگزاری تسنیم انتهای پیام/