دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، حج و زیارت
تاریخ انتشار : شنبه 25 فروردین 1403 - 16:29
کد خبر : 58580

اعزام ۱۷۰ زائر از خراسان‌جنوبی به عمره مفرده

اعزام ۱۷۰ زائر از خراسان‌جنوبی به عمره مفرده

مدیر حج و زیارت خراسان‌جنوبی گفت: دو کاروان از اریبهشت ۱۴۰۳ با ظرفیت ۱۷۰ نفر از این استان به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

به گزارش “پیام خاوران“، حسین دستگردی با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اعزام افراد به عمره مفرده اظهار داشت: با توجه به فرصت محدودی که سازمان برنامه‌ریزی کرده است از استان ما دو کاروان با ظرفیت ۱۷۰ نفر در اردیبهشت ۱۴۰۳ اعزام خواهند شد.

مدیر حج و زیارت خراسان‌جنوبی بیان کرد: کاروان اعزام افراد به عمره مفرده در غالب دو گروه اعزام می‌شوند که گروه اول در چهارم اردیبهشت‌ماه از ایستگاه پروازی زاهدان و گروه دوم که ۱۳ اردیبهشت است از ایستگاه پروازی مشهد اعزام خواهند شد.

دستگردی با بیان اینکه هزینه سفر به عمره مفرده حدودا ۴۲ میلیون بوده، گفت: ما فراخوان عمومی نداشتیم و همه افراد کسانی هستند که در مرحله قبل واریز وجه داشتند که بر این اساس با آن‌ها تماس گرفته شده که اگر متقاضی تشرف هستند از آن‌ها دعوت به عمل آمده با ارائه گذرنامه و مدارک هویتی خود، کارهای واریز وجه ثبت‌نامی انجام شود، بنابراین از کل زائران که حدود ۵۷۰ نفر ثبت‌نام شده بودند در حال حاضر تعداد ۱۷۰ نفر اعزام خواهند شد.

مدیر حج و زیارت خراسان‌جنوبی بیان کرد: مدت زمان سفر زائران ۱۰ روز بوده که پنج روز در مکه مکرمه و پنج روز نیز در مدینه خواهند بود.

منبع: ایکنا

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.