کالاهای اساسی رمضان در استان خراسان جنوبی تامین شد / مردم نگران نباشند
هرسال با آغاز ماه مبارک رمضان مسئولان برای رفاه حال روزهداران و تامین نیازهایشان برنامهریزی میکنند که امسال با توجه به مشکلات موجود این برنامهریزی اهمیت ویژهای داشته و ظاهرا هماهنگیهای لازم انجام شده است.
به گزارش “پیام خاروان“، هر سال شعبان که به روزهای پایانیاش نزدیک میشود، مومنان روزشماری میکنند تا رمضان از راه برسد و همه تلاش میکنند تا نیازهای مستمندان و مستضعفان هم در این ماه پربرکت برطرف شود که بخشی از آن مربوط به برنامهریزیها و هماهنگیهای مسئولان و مدیران است.
امسال هم رمضان از راه رسید اما با توجه به مشکلات اقتصادی موجود شاید برنامهریزی مسئولان برای مدیریت بازار جهت تامین نیازهای اصلی روزهداران مهمتر از گذشته خودنمایی کند که ظاهرا این کار انجام شده است.
چرخه کامل تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی فراهم است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در این باره اظهار داشت: در حال حاضر ۵۶۹ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید سالانه ۵۹ میلیون و ۸۳ هزار تن مرغ در استان فعال است.
غلامرضا قوسی با بیان اینکه میزان مصرف روزانه استان به طور متوسط ۴۰تا۵۰ تن گوشت مرغ است افزود: چرخه کامل تولید گوشت سفید در خراسان جنوبی فراهم است اما واحدها سال گذشته درگیر آنفلوانزای فوق حاد پرندگان شدند و این موضوع سبب شد رغبت تولیدکنندگان به جوجهریزی مقداری کاهش یابد.
وی با اشاره به ماه مبارک رمضان و نیاز مردم به گوشت مرغ افزود: به هم استانیها قول میدهیم در ماه رمضان هیچ گونه کمبودی نخواهیم داشت و بیش از نیاز مردم مرغ تامین و توزیع خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اختلاف قیمت در استانهای دیگر را سبب بروز مشکلاتی در این زمینه دانست و گفت: تعطیلات نوروزی روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن گوشت مرغ در سراسر استان توزیع شد در حالی که نیاز استانهایی مانند سیستان و بلوچستان و کرمان را هم تامین کردیم.
قوسی با بیان اینکه مردم نگران تامین مرغ مورد نیاز خود در ماه مبارک رمضان نباشند ادامه داد: روزانه در استان ۱۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود در حالی که نیاز روزانه استان ۳۵ تا ۴۰ تن مرغ است که برای ایام ماه رمضان در تامین این کالای اساسی جای نگرانی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: نهادههای مورد نیاز مرغداران به صورت ۱۰۰ درصد تامین شده است و ظرفیت جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان از اسفند از ۲ میلیون قطعه درماه به ۳ میلیون قطعه رسیده است و در حال حاضر هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت این ماده غذایی در استان وجود ندارد و قیمت مرغ همان قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.
افزایش قیمت قبل از عید داشتیم
اما دیگر کالای اساسی در ماه رمضان گوشت قرمز است، گوشت قرمز که قبل از سال ۱۰ هزارتومان افزایش قیمت داشت، گویا از امروز هم ۱۰ هزارتومان افزایش قیمت پیدا کرده و آن طور که رئیس اتحادیه مواد پروتئینی بیرجند گفت: از ۲۵ فروردین گوشت قرمز در بیرجند با افزایش ۱۰ هزار تومانی با قیمت ۱۲۰ هزار تومان عرضه میشود.
زجاجی با اشاره به این که هم اکنون قیمت لاشه ۱۱۵ هزار تومان و سردست و ران ۱۲۰ هزارتومان است، افزود: با رشد قیمت دام زنده، نرخ گوشت هم افزایش یافت.
وی از افزایش قیمت گوشت گاو هم خبر داد و گفت: قیمت گوشت گاو در بیرجند ۹۸ هزارتومان بود که از امروز بر اساس نرخ نامه جدید به ازای هر کیلو ۱۰۸ هزارتومان عرضه خواهد شد.
نظارتهای بیشتری خواهیم داشت
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی هم با بیان اینکه طرح نظارتی ضیافت ۱۴۰۰ از ۲۱ فروردین ماه در استان آغاز شده و تا آخر ماه مبارک رمضان ادامه دارد گفت: در ماه مبارک رمضان با افزایش تقاضای کالاهای اساسی مانند روغن، گوشت، شکر،مرغ، خرما، سبزیجات ودیگر ملزومات هستیم که این امر ضرورت نظارت بر بازار را بیشتر کرده است.
اشرفی افزود: در طرح نظارتی ویژه ماه رمضان در سال ۹۹ تعداد ۱۸۵ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان ارسال شد که به تمامی آنها رسیدگی شد و متخلفان بیش از ۶۰۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی گفت: در برنامه نظارتی ضیافت واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای مرتبط با طرح بازرسی میشوند.
جذب ۲ هزار و ۵۲۶ تن اقلام اساسی ویژه ماه رمضان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی هم از جذب دو هزار و ۵۲۶ تن اقلام اساسی ویژه ماه رمضان برای استان خبر داد و گفت: ۵۰۰ تن شکر از قرار هر کیلوگرم ۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۵۰۰ تن برنج تنظیم بازار از نوع پاکستانی با قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و هندی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۲۶ تن گوشت گوساله منجمد از قرار هر کیلوگرم ۸۸ هزار تومان اختصاص یافته است.
جرجانی افزود: در حال حاضر مشکلی در بحث کمبود گوشت مرغ در بازار به ما گزارش نشده و خوشبختانه گوشت مرغ مورد نیاز مردم درمغازههای سطح شهر بیرجند و سایر نقاط استان موجود است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: سهمیه هر شهرستان براساس نرخ جمعیتی مشخص و در حال حاضر برای هر شهرستان مباشری تعیین شده که پیگیر دریافت و تحویل سهمیه اقلام اساسی شهرستانها هستند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/۱۰۲
برچسب ها :کالاهای اساسی، تنظیم بازار، گرانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰