تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 مهر 1398 - 12:40
کد خبر : 9569

ظرفیت استان خراسان جنوبی در زمینه پرورش شتر مغفول مانده است

ظرفیت استان خراسان جنوبی در زمینه پرورش شتر مغفول مانده است

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه شترداری در استان باید به یک برند تبدیل شود گفت: متاسفانه این ظرفیت عظیم در استان مغفول مانده است.

به گزارش “پیام خاوران”، محمد اصغرزاده صبح امروز در مراسم گرامیداشت روزملی دامپزشکی در استان خراسان جنوبی اظهار داشت: به توجه به این ظرفیت عظیم در حال حاضر ایجاد هاب شتر در دستور کار قرار گرفته که امید است باعث پررنگ شدن این ظرفیت عظیم در کشور شود.

 

وی شعار امسال دامپزشکی را امنیت غذایی و رونق تولید عنوان و بیان کرد: سلامت غذایی بر عهده سازمان دامپزشکی است و این سازمان عملکرد خوبی در زمینه تولید نیز داشته و می‌تواند سبب افزایش۲۵ درصد تولیدات دامی شود.

 

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دامپزشکی در سال تولید نقش موثری دارد گفت: این سازمان در وضعیت دامداری نیز مناسب است و دغدغه پرسنل این سازمان خدمت و تلاش شبانه روزی به دامداران است.

 

اصغرزاده با بیان اینکه کم و کاستی‌هایی نیز در این بخش وجود دارد افزود: همه تلاش ما بر این است که این مشکلات را به حداقل برسانیم.

 

وی ادامه داد: امسال سال “شرافت و عزت در کار” نامگذاری شده و اقدامات به صورت مطلوب در جهت سلامت عمومی انجام می‌شود‌‌.

 

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با ببان اینکه نیمی از بیماری‌های انسان بیماری مشترک بین انسان و دام است تاکید کرد: اکثر پرسنل نیز از این موضوع متاثر شدند و این سپر بهداشتی که برای مردم ایجاد شده بسیار حائز اهمیت است.

 

نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: باید ببینیم که مطالباتی که مردم نسبت به دامپزشکی دارند به خوبی برآورده می‌شود یا خیر؟

 

حجت‌الاسلام سجادی افزود: بر اساس برآوردهای خودمان چه دامداری صنعتی و چه سنتی در هر دو بخش رضایت آنها را مشاهده می‌کنیم که از این حیث دامپزشکی موفق عمل کرده و با تمام توان خود توانسته در خدمت مخاطبین خود باشد.

 

نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: در استان از نظر نیروی انسانی شاید در مضیغه باشیم اما سعی شده کارکرد مطلوب باشد و انسجام و اتحاد خوبی وجود دارد.

 

وی با تاکید بر توجه ویژه برای جبران نیروی انسانی در دامپزشکی استان یادآور شد: در حال حاضر با این نیروی انسانی کم اما سعی شده کارآیی پایین نیاید.

 

سجادی بر فعال شدن بخش خصوصی در استان برای کمک به دامپزشکی تاکید و خاطرنشان کرد: در شهرستان‌ها خدمت رسانی به شدت سخت است که اگر بخش خصوصی فعال شود در این زمینه کمک شایانی به خدمت رسانی خواهد شد‌.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.