دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، نفت و گاز
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 14:13
کد خبر : 59016

۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز بهره‌مند شدند

۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی از واگذاری یک هزار و ۳۵۸ اشتراک رایگان و گازکشی رایگان داخلی ۲ هزار و ۳۸۳ مشترک تحت پوشش نهادهای حمایتی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران” رحمان محمودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت گاز استان خراسان جنوبی در سال گذشته یک هزار و ۳۵۸ اشتراک رایگان به مددجویان نهادهای حمایتی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۷۵۲  میلیون ریال واگذار کرده است. از اشتراک‌های رایگان واگذار شده یک هزار و ۱۵۷ اشتراک مربوط به  مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و ۲۰۱ اشتراک رایگان  مربوط به مددجویان سازمان بهزیستی بوده است.

وی با اشاره به گازکشی داخلی ۲ هزار و ۳۸۳ مشترک نهادهای حمایتی استان طی سال گذشته افزود: هزینه گازکشی داخلی این مددجویان حدود ۱۲۹ میلیارد ریال بوده که به صورت رایگان انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی با اشاره به همت کارکنان در پخت و توزیع غذای گرم هفتگی با عنوان غذای مهربانی برای نیازمندان در سه‌شنبه‌ها تصریح کرد: شرکت گاز در کنار وظیفه اصلی خود مبنی بر گازرسانی به شهر‌ها و روستا‌ها، برای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی همکاری‌ مناسبی با کمیته امداد امام خمینی(ره)در ارائه خدمات گازرسانی به خانواده‌های بی‌بضاعت داشته است که برکات این اقدامات، شامل حال کارکنان و خانواده‌های آنان خواهد شد.

وی تصریح کرد: مددجویان نهاد‌های حمایتی که تاکنون از امتیاز و اشتراک رایگان گاز بهره‌مند نشده‌اند، می‌توانند با دریافت معرفی‌نامه از نهاد مربوطه و ارائه آن به شرکت گاز، صرفاً یک بار از واگذاری امتیاز کنتور و اشتراک رایگان گاز استفاده کنند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.