دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، نفت و گاز
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 16:44
کد خبر : 59120

۱۱۳۳ موتورخانه در خراسان جنوبی بهینه‌سازی و بهسازی شد

۱۱۳۳ موتورخانه در خراسان جنوبی بهینه‌سازی و بهسازی شد

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی از بهینه‌سازی و بهسازی یک هزار و ۱۳۳ موتورخانه استان در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با انجام بهینه‌سازی موتورخانه‌ها خبر داد.

به گزارش  “پیام خاوران” رحمان محمودی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای مدیریت انرژی، طی سال گذشته در استان خراسان جنوبی ۸۹۵ موتورخانه بهینه‌سازی و ۲۳۸ واحد موتورخانه بهسازی شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی افزود: بر اساس تاثیرات مستقیم بهینه سازی در کاهش مصرف گاز ۲ هزار و ۵۰۰ مورد موتورخانه از ابتدای شروع طرح تاکنون در بهینه سازی و بهسازی شده است.

محمودی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ درصد اهداف شرکت گاز استان خراسان جنوبی در امر بهینه سازی و بهسازی طی سال گذشته در استان محقق شده است.

وی با اشاره به کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با انجام بهینه‌سازی و بهسازی موتورخانه‌ها در استان تصریح کرد: اجرای طرح ملی اصلاح، بهینه‌سازی و بهسازی رایگان موتورخانه واحد‌های مسکونی و تجاری همگام و همراستا با سیاست‌های ابلاغی وزارت نفت است که اجرای آن در سطح استان می‌تواند علاوه بر کاهش چشمگیر گازب‌ها و صرفه‌جویی در مصرف گاز بخش‌های خانگی و تجاری، منجر به افزایش قابلیت اطمینان، پایداری و استمرار جریان گاز در بخش‌های صنعتی و به تبع آن حفظ هرچه بیشتر محیط زیست شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی یادآور شد: مشترکین گاز طبیعی دارای موتورخانه مرکزی و شرکت‌های مجری واجد شرایط می‌توانند با مراجه به سایت شرکت ملی گاز ایران به نشانی www.nigc.ir و انتخاب گزینه ثبت نام طرح ملی بهینه‌سازی موتورخانه‌ها نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

محمودی از بهره‌مندی ۳ هزار و ۷۴۱ مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز استان خبر داد و گفت: یک هزار و ۳۵۸ اشتراک رایگان واگذار شده و گازکشی رایگان داخلی ۲ هزار و ۳۸۳ مشترک تحت پوشش نهادهای حمایتی در استان طی سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی افزود: از اشتراک‌های رایگان واگذار شده یک هزار و ۱۵۷ اشتراک مربوط به مددجویان کمیته امداد و ۲۰۱ اشتراک رایگان  مربوط به مددجویان سازمان بهزیستی بوده است.

محمودی با اشاره به گازکشی داخلی ۲ هزار و ۳۸۳ مشترک نهادهای حمایتی استان طی سال گذشته افزود: هزینه گازکشی داخلی این عزیزان حدود ۱۲۹ میلیارد ریال بوده که به صورت رایگان انجام شده است.

وی تصریح کرد: مددجویان نهاد‌های حمایتی که تاکنون از امتیاز و اشتراک رایگان گاز بهره‌مند نشده‌اند، می‌توانند با دریافت معرفی‌نامه از نهاد مربوطه و ارائه آن به شرکت گاز، صرفاً یکبار از واگذاری امتیاز کنتور و اشتراک رایگان گاز استفاده کنند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.