دستیابی به دانش فنی تولید ۱۵ فرآورده از زرشک و عناب
- کدخبر: 21845
- پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹ - 13:06
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از دستیابی به دانش فنی تولید ۱۵ فرآورده از زرشک و عناب خبر داد.
به گزارش “پیام خاوران “، لیلا محمودی اظهار داشت: در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی ۱۷ طرح پژوهشی به مرحله اجرا در آمده است و ۳ اختراع با عناوین شکلات فراسودمند عناب، آبنبات فراسودمند زرشک با خاصیت تصفیه خون و کمک به خون سازی و همچنین کلوچه فراسودمند عناب نیز به ثبت رسیده است.
وی افزود: چاپ ۴ عنوان کتاب آپوکاروتنوئید های زعفران از بیوسنتز تا خواص درمانی، فرهنگ جامع مواد غذایی با کاربرد دارویی، عناب از کاشت تا فرآوری، راهنمای کاربردی گیاهان دارویی، از افتخارات پژوهشگران جهاد دانشگاهی استان است.
بیشتر بخوانید
با ۱۴ خواص عناب و عوارض آن آشنا شوید
۱۷۰ تن زرشک از کشاورزان خراسان جنوبی خریداری شد
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی محمودی پذیرش و چاپ بیش از ۴۰ مقاله علمی در نشریات و همایش های داخلی و بین المللی و انتخاب طرح پژوهشی برتر استان خراسان جنوبی و پژوهشگر نمونه استانی در سال ۹۸ را سندی دیگر بر افتخارات پژوهشهای جهاددانشگاهی عنوان کرد.
محمودی بیان کرد: زرشک و زعفران محصولات فوق استراتژیک خراسان جنوبی هستند که با وجود تلاش های صورت گرفته، هنوز لازم است تا به عنوان یک اولویت اصلی با هدف توسعه اقتصادی منطقه مورد توجه قرار گیرند.
جدیدترین خبرهای استان وکشور را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید. (کلیک کنید)
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/102
چاپ و دانلود PDF
ارسال نظر