دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، حمل ونقل، صنعت معدن،بازرگانی، مناطق آزاد و ویژه
تاریخ انتشار : شنبه 11 سپتامبر 2021 - 9:59
کد خبر : 29701
| نویسنده: محمد قربانی

30 درصد صادرات کشور به افغانستان از خراسان جنوبی انجام می شود

30 درصد صادرات کشور به افغانستان از خراسان جنوبی انجام می شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: 30 درصد صادرات کشور به افغانستان از خراسان جنوبی انجام می شود.

به گزارش “پیام خاوران“، عباس جرجانی در نشست شورای اداری استان با حضور رئیس جمهور گفت: اگر بازارچه ها مورد توجه قرار گیرند می توان میزان صادرات را افزایش داد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه از 52 ماده معدنی شناخته شده در کشور 48 ماده در خراسان جنوبی وجود دارد افزود: ماده معدنی بنتونیت، فلورین، آندالوزیت و سیلیس نهبندان در ایران و دنیا از لحاظ کیفیت و کمیت بی نظیر هستند.

وی همچنین با بیان اینکه فولاد قاین تا یک ماه آینده به بهره برداری می رسد افزود: 11 پروژه صنعتی بالای 60 درصد وجود دارد که در حال پیشرفت هستند و تکمیل 9 طرح دیگر نیز به 90 درصد رسیده است که تا پایان دهه فجر افتتاح می شوند.

انتهای پیام/ 102

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.