دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، صنعت برق خراسان جنوبی، گفت و گو
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 بهمن 1399 - 19:28
کد خبر : 23324

۴۰۰ مگاوات ساعت برق در تعدیل روشنایی معابر خراسان جنوبی صرفه جویی شد+ عکس

۴۰۰ مگاوات ساعت برق در تعدیل روشنایی معابر خراسان جنوبی صرفه جویی شد+ عکس

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح تعدیل روشنایی معابر در سطح استان، ۴۰۰ مگاوات ساعت در مصرف برق استان صرفه جویی شد.

به گزارش “پیام خاوران ”  هادی منصوریان ظهر امروز در حاشیه مانور سراسری تعدیل روشنایی که به مدت ۲روز برگزار شد اظهار داشت: با افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری و محدودیت سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاه ها، صرفه جویی در مصرف برق در دستور کار شرکت‌های توزیع برق استان‌ها قرار گرفت که تعدیل روشنایی معابر از جمله اقدامات شرکت‌های برق در پیاده سازی این مهم بوده است.

وی افزود: در همین راستا از آغاز طرح تعدیل روشنایی معابر که از حدود یک ماه پیش آغاز شده، تا کنون ۱۷ هزار و ۳۵۰ چراغ در معابر مختلف استان خاموش شده است.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق خراسان جنوبی گفت: در این مدت ۱۲هزار و۹۰۰ چراغ در معابرشهری و بلوار‌های اصلی و ۴ هزار۴۵۰ چراغ با همکاری ادارات راهداری و شهرداری ها، در جاده‌ها و بوستان‌ها خاموش شد.

 

بیشتر بخوانید 

صرفه جویی ۳۸۶ مگاوات ساعت برق با تعدیل روشنایی

ضرورت صرفه جویی مشترکان در مصرف برق و‌گاز

 

مهندس منصوریان همچنین با انتقاد از مشترکینی که به صورت غیرمجاز از رمزارزها و ماینرها برای استخراج ارز دیجیتال استفاده می کنند، اعلام کرد: طی مانور یاد شده ، ۳ مرکز استخراج ارز دیجیتال با ۴۶ دستگاه ماینر شناسایی و ضمن جمع آوری ماینرها با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق خراسان جنوبی بیان کرد: این مانور که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد ۳۵ گروه اجرایی، ۴۰ خودرو عملیاتی و ۱۱۰ نفر پرسنل و ناظر اجرایی حضور داشتند که عملیات تعدیل روشنایی معابر عمومی و همچنین کنترل رمز ارزها از اهداف مهم این مانوربود.

 

جدیدترین خبرهای استان وکشور  را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید. (کلیک کنید)

منصوریان با اشاره به اطلاعیه شرکت توانیر، از مردم استان خواست با کاهش ۱ تا ۲ درجه‌ای دمای هوای منازل و محل کار، و مدیریت مصرف گاز و برق، امکان استمرار تأمین انرژی را برای همه هموطنان فراهم کنند.

 

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.