طرز تهیه ترشی نارنگی خوشمزه خانگی همراه خواص و فواید آن

ترشی نارنگی؛ خوش طعم، خوش رنگ و مقوی است. در ادامه آموزش تهیه ترشی نارنگی به صورت مرحله ای در خانه را همراه با ارزش غذایی و فواید ترشی نارنگی برایتان آورده ایم.

به گزارش ” پیام  خاوران “ ترشی نارنگی(Tangerine pickle) که در فصل پاییز تهیه می شود، داری خواص و فواید زیادی است که به راحتی خانم ها می توانند در منزل تهیه کنند.در این مطلب شما را با طرز تهیه این ترشی آشنا خواهیم کرد.

 

 

طرز تهیه ترشی نارنگی

  1. ابتدا نارنگی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را پرپر کنید باید مواظب باشید که در حین جدا کردن هر پره آسیبی وارد نشود.
  2. یک شیشه استریل شده تمیز بردارید و نارنگی ها را درون آن شیشه بچینید.
  3. در قابلمه که روی حرارت قرار دهید آب پرتقال، سرکه، شکر، چوب دارچین و پودر میخک بریزد و صبر کنید به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
  4. مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. بعد از زمان گفته شده، مایع داغ را در ظرف شیشه ای بریزید. زمانی که خنک شد درب شیشه را ببنیدید.

نکات لازم برای تهیه ترشی نارنگی

  • ترشی نارنگی یک روز بعد از تهیه کردن قابل استفاده است و نیازی نیست آن را بیش از حد نگهداری کنید.
  • ترشی نارنگی را حدود ۶ماه تا ۱ سال می توانید در یخچال نگهداری کنید.

ترشی نارنگی

خواص ترشی نارنگی

  • اشتها آور
  • مفید برای قلب و معده
  • دفع سموم بدن
  • کاهش قند خون
  • کاهش چربی خون

 

چاپ و دانلود PDF
بیشتر بخوانید   هدف اصلی دشمن از ترویج بی حجابی، روابط آزاد است

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها