افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش دارد.
به گزارش “پیام خاوران“، حامد عارفی نیا امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش نشان می دهد.
وی افزود: در این مدت، ۲۷ میلیون و ۲۵۱ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است که از این تعداد، ۴۰ هزار تن مرغ تولید شد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به تعهد وزارت جهاد کشاورزی برای جوجهریزی ماهانه ۲ میلیون و ۹۸۱ قطعه در استان، گفت: در واقع، استان از این تعهد فراتر رفته و ماهانه بیشتر از این مقدار جوجهریزی و تولید مرغ دارد.
عارفی نیا افزود: در حال حاضر، ۴۰ درصد از مرغ تولیدی در داخل استان مصرف و بقیه به سایر استانهای همجوار ارسال می شود.وی در پایان تأکید کرد: خراسان جنوبی یکی از قطبهای تولید مرغ و تخممرغ کشور است و مازاد بر نیاز استان، به سایر استانها می رود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پارسال میزان جوجه ریزی در استان ۲۳ میلیون و ۸۷۸ هزار و ۴۳۱ قطعه بوده است.
وی افزود: از ابتدای امسال نیز ۲۷ میلیون ۸۴۱ هزار و ۶۸۸ قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است که این میزان نسبت به پارسال حدود ۱۶ درصد افزایش دارد.
عارفی نیا با اشاره به این که به طور میانگین روزانه ۱۷۰ تن مرغ در استان تولید میشود عنوان کرد: از این میزان ۶۰ تن در داخل استان به مصرف میرسد و ۱۱۰ تن به خارج از استان صادر میشود.
وی بیان کرد: ۶۲۲ مرغداری گوشتی در استان فعال است و سالانه حدود ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در این واحدها تولید میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم مرغ در مرغداریهای استان ۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان است.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :تولید گوشت مرغ ، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، عاری نیا، تولیذد تخم مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰