دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اخبار برگزیده کشور، اقتصادی، شهرستان ها، صنعت معدن،بازرگانی، طبس
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 مهر 1403 - 12:06
کد خبر : 63168

 یک سنسور ساده از فاجعه معدن طبس جلوگیری می‌کرد/ پول و خانه برای خانواده‌های مظلوم جانباختگان معدن، سرپرست و پدر نمی‌شود

 یک سنسور ساده از فاجعه معدن طبس جلوگیری می‌کرد/ پول و خانه برای خانواده‌های مظلوم جانباختگان معدن، سرپرست و پدر نمی‌شود

نماینده استان خراسان جنوبی در شورای عالی استان‌ها گفت: این که به خانواده‌های کارگران پول و خانه پرداخت شود، دوای درد آنان نیست، این خانواده‌ها باید بچه‌های خود را یتیم بزرگ کنند.

به گزارش “پیام خاوران“، حسین فنودی در نطق پیش از دستور اجلاس سی و سوم شورای عالی استان‌ها با اشاره به حادثه تلخ معدن معدنجو در طبس، گفت: اگر این فاجعه در جای دیگری بود بیشتر به آن پرداخته میشد اما خراسان جنوبی مظلومترین استان کشور است.

وی افزود: اگر یک سنسور ساده در آن معدن بود، این اتفاق تلخ و کشته شدن ۵۲ انسان مظلوم و یتیم شدن کودکان و بیوه شدن زنان رخ نمی‌داد، وزیر کار می‌گوید حادثه بوده و تخلفی رخ نداده اما دادستان طبس قصور و اهمال مالکان و پیمانکاران را قطعی دانسته است.

نماینده استان خراسان جنوبی در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: گاز متان بود ندارد و در عرض چند ثانیه جان کارگر را می‌گیرد اما دریغ از یک سنسور. حداقل ایمنی در این معدن رعایت نشده بود و این فاجعه رخ داد.

فنودی خاطرنشان کرد: این که به خانواده‌های کارگران پول و خانه پرداخت شود، دوای درد آنان نیست و برای آنان سرپرست و پدر نمی‌شود، این خانواده‌ها باید بچه‌های خود را یتیم بزرگ کنند.

وی تصریح کرد: از همه مسئولان مرتبط و دولت خواهش می‌کنم در زمینه ایمنی معادن با قاطعیت عمل کنند تا دیگر شاهد این فجایع نباشیم. کارگران معدن طبس مظلومانه رفتند اما نگذاریم معدنجوی دیگری تکرار شود.

پایان پیام/۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.