دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1398 - 14:39
کد خبر : 8054
| نویسنده: محمد قربانی

بیمه دام سبک در خراسان جنوبی الزامی شد

بیمه دام سبک در خراسان جنوبی الزامی شد

مدیر بیمه صندوق محصولات کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بر اساس مصوبه اخیر صندوق بیمه کشاورزی بیمه پایه دام سبک الزامی شده است.

 

به گزارش” پیام خاوران “جواد غنچه گفت : بر اساس دستورالعمل اجرایی ماده 33 قانون برنامه 5 ساله توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور پوشش بیمه‌ای اجباری دام‌ها در برابر بیماری‌های مشترک و واگیردار ابلاغ  و در استان اجباری شده است.

 

وی از پرداخت حدود 900 میلیون تومان غرامت به پرونده مربوط به دام سبک در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: در این راستا 2 هزار و 719 فقره دام در استان تلف شدند.

 

وی با بیان اینکه پرداختی معوقی برای خسارت به دامداران وجود ندارد ادامه داد: در سال زراعی جاری 490 هزار راس دام سبک در استان مشمول بیمه فراگیر شدند.

 

غنچه گفت: بیمه فراگیر جوجه یک روزه نیمچه گوشتی نیز در استان الزامی شده است که در حال حاضر 24 میلیون و 763 هزار قطعه جوجه در استان بیمه شده است.

منبع : تسنیم

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.