راههای تشخیص پیامکهای کلاهبرداری چیست؟

به گزارش “پیام خاوران“، سرهنگ قدرت الوانی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در کلاهبرداری پیامکی، شخص کلاهبردار با ارسال لینک جعلی از طریق پیامک انبوه، سعی در دستیابی به اطلاعات بانکی و شخصی افراد دارد،این محتواهای ارسالی شامل موضوعات مختلفی از قبیل سامانه ثنا، قطع یارانه، دریافت کد تخفیف و … میباشد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی گفت: نکته بسیار مهمی که شهروندان در هنگام مواجهه با اینگونه پیامکها باید به آن توجه نمایند این است که پیامکهای دریافتی از سوی قوه قضاییه فقط با سرشماره (adliran) ارسال میشود و هیچگاه اینگونه پیامکها از سرشماره شخصی ارسال نمیشود.
وی افزود: پیامکهای ارسالی توسط قوه قضائیه فاقد لینک الکترونیکی جهت پرداخت میباشد و برای مشاهده ابلاغیه در سامانه ثنا نیازی به پرداخت هیچگونه وجهی نمیباشد.
راهکار مناسب برای قطع دسترسی مجرمین سایبری از گوشی پس از هک شدن
رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی اظهارداشت: در هنگام هک شدن گوشی ابتدا گوشی را در حالت پرواز قرار دهید تا تمام ارتباطات گوشی قطع شود.
وی افزود: جهت اطمینان از عدم نصب بدافزار در تنظیمات تلفن به بخش برنامهها مراجعه کرده و در صورت مشاهده برنامههای همنام، آنها را حذف نصب کرده و سپس نرمافزارها را از مارکتهای معتبر داخلی دانلود و نصب نمایند.
الوانی گفت: شهروندان میتوانند موارد مشکوک در فضای مجازی را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به صورت شبانهروزی با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
انتهای پیامک/ ۱۰۲
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰